ASUS Dual ve TUF 5060 TI ekran kartlarından hangisini seçmeliyim?

5060ti 16 gb al geç
Forumdaki arkadaşlara diyeceğim şu agalar bileni var bilmeyeni var bazı insanlar laf anlamaz. Siz sorduğu soruya cevap verin geçin bence iki dakika araştırma yapan adam 5070 ile 5060ti arasında kalmaz zaten
Yorumun ve önerin içn teşekkürler ancak sanırım beni yanlış anlamışsın, ben zaten 5070 ile 5060 TI arasında kalmadım. ASUS Dual ile TUF 5060 TI ekran kartı arsında kaldım. Rica etsem asıl soruya cevap verebilir misin? Ya da istersen benim gibi laf anlamayan insanlar yerine laftan anlayan arkadaşlarına cevap verebilirsin.

Yorumun ve önerin içn teşekkürler ancak sanırım beni yanlış anlamışsın, ben zaten 5070 ile 5060 TI arasında kalmadım. ASUS Dual ile TUF 5060 TI ekran kartı arsında kaldım. Rica etsem asıl soruya cevap verebilir misin? Ya da istersen benim gibi laf anlamayan insanlar yerine laftan anlayan arkadaşlarına cevap verebilirsin.
Ben sana demedim zaten ben olsam ucuzunu alırdım yani dualı ayrıca bu forumdakilere dedim. Sizin soru açık o fiyat farkını vermeye gerek yok kısacası

tuf almak yerine 5070 alabilirsin dual alacaksan 5060 ti alabilirsin sorunu böyle cevaplamış olalım

Hikayeli oyun yine oynayacağım ancak daha çok rekabetçi ve arkadaşlarla oynayabileceğim oyunlar.
dlss4 vs mfg den yararlanmak istiyorsan nvidia diğer türlü 9070xt daha güçlü saf performansta

dlss4 vs mfg den yararlanmak istiyorsan nvidia diğer türlü 9070xt daha güçlü saf performansta
Süper olur online oyunlarda özellikle espor tarzı oyunlar oynuyorsan gecikme önemliyse nvidia al ama fpsime bakarım diyorsan tabi 9070xt
Evet genel olarak fps, espor tarzı oyunlar oynayacağım ancak o kadar da tryhard ve rekabetçi olmayacak. Arkadaşlarımla eğlenmeye bakacağım. O yüzden bu özellikler yerine fps ve saf performans daha önemli hocam.

Evet genel olarak fps, espor tarzı oyunlar oynayacağım ancak o kadar da tryhard ve rekabetçi olmayacak. Arkadaşlarımla eğlenmeye bakacağım. O yüzden bu özellikler yerine fps ve saf performans daha önemli hocam.
Yerinde olsam ben de kesinlikle 9070xt seçerdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_2773.webp

Dört nesildir Amd seçiyorum şükür şimdilik sorun olmadı. En son rz 6800 aldım

9070xt de bu güzelliği seçmezsen çokta bi önemi yok :D
1750887569377.webp

Tek merak ettiğim şey şu videodan beri biz niye bu kadar yüksek ekran kartı arıyoruz. Bu adamın önceki ekran kartı 3070miş videoda 9070xtye geçti. 5060ti Asus Dual işinizi görüyorsa 10 bin lira da cebinizde de kalabilir. Ama 5060ti 2K için iyiyken 9070xt 4k için iyi bilmiyorum anlatabiliyor muyum ama gerek var mı sorusu geliyor

Geri