Öneri Asus FA506 Ryzen 5 alanlar öneriyor musunuz ?

Reaksiyon skoru
12
Uzun zamandır Asus FA506 Ryzen 5 4600H 1650Tİ modeline bakîyorum ama kullanan kimse yok. Isınıyor mu ısınmıyor mu öğrenmek lazım. Performansı falan nasıl ?

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Uzun zamandır Asus FA506 Ryzen 5 4600H 1650Tİ modeline bakîyorum ama kullanan kimse yok. Isınıyor mu ısınmıyor mu öğrenmek lazım. Performansı falan nasıl ?
tahminimce i5 9300h gibi ısınacaktır
kendim kullanıyorum csgoda orta ayarlar 70 civarı gidip geliyor rdr2 de bir kere 91'i gördüm ama anlık bir şeydi genelde 80 civarı oynattı onu da

Ben kullanıyorum kanka başka sorun varsa alabilirim öncelikle bunu belirteyim. Ön sipariş vermiştim bilgisayarı yani hiç yorum vs yoktu biraz tedirgin olmadım değil. Ama gerçekten tedirginliklerimi yıktı bu laptop. Aynı sorduğun özellikteki Ryzen 5 4600H işlemcili Gtx 1650Ti ekran kartlı modelini kullanıyorum. Şunu söylemeden geçemeyeceğim ram'in 3200mhz olması baya farkettiriyor oyunlarda :D . Daha dün kurdum ve kullanmaya başladım. Aktif olarak lol oynuyorum en yüksek ayarlarda 150 fps'in altına indiiğini görmedim TF'ler dahil. Valorant'da bugün indirdim ve oynadım onda da otomatik olarak orta ayarlarda ayarlamış kendini oyun sonu farkettim ama yüksek ayarlarda da takılacağını sanmam. En ufak bir takılma vs olmadı bile. Gelelim merak ettiğin konuya ısınma var mı? :D . Kanka samimi olarak söylüyorum sırf kullandığım için değil, fanlar çalışmaya başlayınca klavyeden soğukluk geliyor gibi sanki. Ya bana öyle geliyor ya da gerçekten öyle. Hiç ısınma olmadı üst üste 5-6 el lol attım bana mısın demedi, Valorant'da aynı şekilde. Bir husus daha var fan sesiyle alakalı o da. Yani sorun değil bana göre ama söylemeden geçmeyeyim yine de. Oyunlara girdiğinde fanlar çalışıyor direk sesi ne çok gürültülü ne de sessiz. Güçlü bir soğutması olduğu için ses çıkıyor biraz haliyle ama ben kulaklıkla oyun oynadığım için duymuyorum bile elim klavyedeyken de hissetmiyorum o fan çalışmasını. Ama biraz sesli çalışmasında bence bir sakınca yok aman bir şey olmasın diye tedirgin şekilde ısınarak oynayacağıma biraz ses çıkarsın serin serin keyfime bakayım derim ben. Başka sormak istediğin bir şey olursa sor kankam cevaplarım. He unutmadan ilanda klavye tek renk ışık gibi gözükebilir ama rgb klavye geliyor onu da belirteyim bir de Aura mıdır nedir yazılımla renkleri ayarlayabiliyorsun sanırım pek kurcalamadım oraları :D .

Kanka Allah Razı olsun hiç yorum yoktu. Maalesef Ryzen5 modeli bitmiş mecbur 7 olanı alacağım artık (İnşAllah).
Ben zaten yazılım uygulamalarını kullanacağım için Ram ve İşlemci önemli. Ama Ryzen7 çok güçlü ihtiyacımdan ama neyse.
1-) Sence 7 olduğunda daha mı ısınır yoksa güçlü olduğundan daha mı az ısınır?
2-) Ekranı nasıl ?
3-) Klavye sesi çok mu ?
4-) İşlemci sıcaklığı kaç, onu çok merak ediyorum ?
Daha sorum vardı da aklıma bu kadarı geldi. Sana birdaha sorarsam kusura bakma.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Kanka Allah Razı olsun hiç yorum yoktu. Maalesef Ryzen5 modeli bitmiş mecbur 7 olanı alacağım artık (İnşAllah).
Ben zaten yazılım uygulamalarını kullanacağım için RAM ve İşlemci önemli. Ama Ryzen7 çok güçlü ihtiyacımdan ama neyse.
1-) Sence 7 olduğunda daha mı ısınır yoksa güçlü olduğundan daha mı az ısınır?
2-) Ekranı nasıl ?
3-) Klavye sesi çok mu ?
4-) İşlemci sıcaklığı kaç, onu çok merak ediyorum ?
Daha sorum vardı da aklıma bu kadarı geldi. Sana birdaha sorarsam kusura bakma.
7 serisi olduğu için ısınma olur mu bilmiyorum ama ısınacağını düşünmüyorum. Laptop önerileri konularında Asus Tuf FA506 inceleme başlıklı bir konu açarak laptopta kendi gözlemlerimi yaptım okursan aklındaki çoğu soruyu çözer diye düşünüyorum. Klavye sesi çok değil bu arada hatta yok gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri