HoYeon Jung
80+ Gold
1660S sistemler çıkar gibi fırsat olarak.sizce bayramdan sonra 7.5kya monitör dahil nası bi sistem çıkar
1660S sistemler çıkar gibi fırsat olarak.sizce bayramdan sonra 7.5kya monitör dahil nası bi sistem çıkar
Ben yine de bu fiyata almam.Fiyatı gayet iyi geldi bana. Alanlara hayırlı olsun.ASUS GeForce GTX1650-4G-LP-BRK GTX1650, PCI-E16 3.0, 4GB/128bit GDDR5, DVI-D, HDMI Ekran kartı - inventus
ASUS GeForce GTX1650-4G-LP-BRK GTX1650, PCI-E16 3.0, 4GB/128bit GDDR5, DVI-D, HDMI Ekran kartıinventus.com.tr
beklemelimiyim beklememelimiyim piyasa kötüye giderse diye korkuyorum1660S sistemler çıkar gibi fırsat olarak.
Monitör olarak nasıl bir şey istediğinize bağlı olarak 1660 bir ihtimal çıkabilir.sizce bayramdan sonra 7.5kya monitör dahil nası bi sistem çıkar
144hz 1ms olsun panel farketmezMonitör olarak nasıl bir şey istediğinize bağlı olarak 1660 bir ihtimal çıkabilir.
Beklemek en mantıklısı. En sonunda piyasa düzelecek.beklemelimiyim beklememelimiyim piyasa kötüye giderse diye korkuyorum
lan olum o frekans değil ki POSDFHIOSDFHIOSDFKPOSDSKDFPOPĞASÜPLĞÜSDGTX 1650 :
Alıntıyı görüntüle
Asus Low Profile :
Alıntıyı görüntüle
iki karta eşit çekirdek sayılarına ve frekansa sahip.
Yok hocam frekasnı atmayı unutmuşum.lan olum o frekans değil ki POSDFHIOSDFHIOSDFKPOSDSKDFPOPĞASÜPLĞÜSD
Asıl yapman gereken böyle olacaktı;
Asus Low Profile,
Alıntıyı görüntüle
Normal founders;
Alıntıyı görüntüle