Asus geri ödeme kaç gün?

redmax55

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar Asus anakart alacağım 615 TL geri ödemesi var , şuan geri ödeme döneminin içerisinde.. alsam ne kadar sürüyor geri ödemeler.. kampanya katılım koşullarında '90gün sürebilir' gibi bir ibare var. Bu kadar sürüyor mu gerçekten 😔

Benim ödemeyi almam 3-5 ay sürmüştü. Yazmanız lazım sürekli. Asus geri ödeme konusunda verdiği tarihte ödeme yapmıyor. Sürekli mail atmanız lazım. MSI den anında aldım ödemeyi. Asus cimrisi 5 ayda yatırdı. Kovalamanız şart.

Benim ödemeyi almam 3-5 ay sürmüştü. Yazmanız lazım sürekli. Asus geri ödeme konusunda verdiği tarihte ödeme yapmıyor. Sürekli mail atmanız lazım. MSI den anında aldım ödemeyi. Asus cimrisi 5 ayda yatırdı. Kovalamanız şart.
Hocam kısaca MSI ❤ diyebilir miyiz?

Hocam kısaca MSI ❤ diyebilir miyiz?
Tabi ki MSI hem 200 TL steam kodu da hediye etmişti. Gerçekten Bu konuda çok başarılı hareket ediyorlar. Elimde olsa çoğu parçaları MSI alırdım.

Uzun sürüyor gerçekten. Onaylanma 20 iş günü diyor tam 28 gündür onaylanmasını bekliyorum. Onaylandıktan sonra da 90 iş gününü bulur diyor. baya zaman geçmişti mail atmıştım birkaç gün sonra yatmıştı. Kovalamak lazım yani :)

Geri