Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 407
Asus kullanıyorum bende merak ettim ne ödemesi bu hocam?
Belirli Asus modellerinden alınca Asus bir kısmını hesabına geri yatırıyordu. Mesela 850₺’ye klavye almıştım 155₺’sini hesabıma geri iade edecek.Asus kullanıyorum bende merak ettim ne ödemesi bu hocam?
Banada onay gelmedi diye mail attım. Zaten onaylandı sadece mail atmayı unutmuşuz 90 iş günü içinde hesabınıza yansıyacak diye dönüş yapıldı belki size de öyledir. 13 temmuzdan beri bekliyorum bende
Bizi unuttular galiba hocam.Daha gelen giden yok :/
Sorma @Toxpox anca savunsun asus şöle asus böle MSİ adamdır bu arada.
Paramıza çöktü çapulcu Asus...
forum.donanimarsivi.com
Ne yapmamız lazım hocam. Bahsettiğiniz konuya baktım.ASUS Geri Ödeme Etkinliği'nin Uygulanmaması
ASUS'un yeni biten geri ödeme kampanyasını duyanınız elbet olmuştur. Ben de önderiler üzerine ASUS ROG serisinden, bu kampanyaya uygun ürünler satın aldım ve başvurumu yapmıştım. Tamam ürünlerden memnunum, daha iyi olabilirdi dediğim noktalar var ama şu geri ödeme için yapılan başvurularımın...forum.donanimarsivi.com
Asus Destek üzerinden mail atın. Kendi sitesine girip "Destek" kısmından ulaşabilirsiniz.Ne yapmamız lazım hocam. Bahsettiğiniz konuya baktım.
Bana ne onay maili geldi ne de takip numaramı hatırlıyorum. Nereye, nasıl başvuracağım.
Sağ ol hocam, en kısa zamanda yapacağım.Asus Destek üzerinden mail atın. Kendi sitesine girip "Destek" kısmından ulaşabilirsiniz.
Ben desteği yazdım ama artık hayırlısı. Başvuru numaramı sorarlar ise yazamıcam da :/.Sağ ol hocam, en kısa zamanda yapacağım.
Güncelleme: Asus destek şuraya yazmamı iletti:Sağ ol hocam, en kısa zamanda yapacağım.