Asus Geri Ödeme Kampanyası

Asus kullanıyorum bende merak ettim ne ödemesi bu hocam?
Belirli Asus modellerinden alınca Asus bir kısmını hesabına geri yatırıyordu. Mesela 850₺’ye klavye almıştım 155₺’sini hesabıma geri iade edecek.

Asus ROG Strix Impact II wireless 275e aldık diye sevindik. @Banxtre Kardeşimiz Saol sun abiiiii dedi geri ödemesi varmışş takk 100₺.Ürünü 175'e aldık diye sevindik ama ne para yattı ne arayan var ne soran var :(

Bu Arada @Banxtre ADAMDIR.....​

Burası TR parayı geç öderler siz o paradan ümidi kesin, zaten dolar neredeyse 10 oldu, geri ödeme olarak alacağınız para çoktan değerini kaybetti.

Asus ROG Strix Impact II wireless 275e aldık diye sevindik. @Banxtre Kardeşimiz Saol sun abiiiii dedi geri ödemesi varmışş takk 100₺.Ürünü 175'e aldık diye sevindik ama ne para yattı ne arayan var ne soran var :(

Bu Arada @Banxtre ADAMDIR.....​

Paramıza çöktü çapulcu Asus...

Sorma @Toxpox anca savunsun asus şöle asus böle MSİ adamdır bu arada.
Paramıza çöktü çapulcu Asus...

Ne yapmamız lazım hocam. Bahsettiğiniz konuya baktım.
Bana ne onay maili geldi ne de takip numaramı hatırlıyorum. Nereye, nasıl başvuracağım.

Ne yapmamız lazım hocam. Bahsettiğiniz konuya baktım.
Bana ne onay maili geldi ne de takip numaramı hatırlıyorum. Nereye, nasıl başvuracağım.
Asus Destek üzerinden mail atın. Kendi sitesine girip "Destek" kısmından ulaşabilirsiniz.

Sağ ol hocam, en kısa zamanda yapacağım.
Ben desteği yazdım ama artık hayırlısı. Başvuru numaramı sorarlar ise yazamıcam da :/.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus canlı yayında, chate yazsam mı ki :D

Geri