Neler Yeni

Asus modem arayüzüne giremiyorum.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Modem arayüzünde Kurulum Sihirbazını atla düğmesi var. Ona tıklarsanız orayı geçersiniz. Ayarlayamazsanız, kablosuz bağlantıyı ayarladıktan sonra cep telefonu ile hızlı kurulumu yaparsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Hüseyin
Asus modelini bilmiyorum ama genel olarak wifi ile modem arayüzüne girip bağlantı yapman için önce modem ayarlarını sıfırla bunu üzerinde reset tuşu yada wps varsa basılı tutarak yapabilirsin. Sonra telefondan wifi ile modeme bağlan internet ayarları olmadığını için bağlacak. Arayüz ipsini gir arayüze girip internet sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi gir, kablosuz ağ ayarlarını yap yani wifi ayarları şifreni oluştur kaydet. Wifi bağlantın kopacaktır. Sonra ağı unut ve tekrar bağlan de wifi şifreni gir tamamdır. Genelde bu şekilde işler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Kaya
Modem arayüzünde Kurulum Sihirbazını atla düğmesi var. Ona tıklarsanız orayı geçersiniz. Ayarlayamazsanız, kablosuz bağlantıyı ayarladıktan sonra cep telefonu ile hızlı kurulumu yaparsınız.
Bu videoları izlemiştim. Ben zaten kurulum sihirbazındaki ayarları yapıyorum. Ondan sonra bağlanmaya calısıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus modelini bilmiyorum ama genel olarak wifi ile modem arayüzüne girip bağlantı yapman için önce modem ayarlarını sıfırla bunu üzerinde reset tuşu yada wps varsa basılı tutarak yapabilirsin. Sonra telefondan wifi ile modeme bağlan internet ayarları olmadığını için bağlacak. Arayüz ipsini gir arayüze girip internet sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi gir, kablosuz ağ ayarlarını yap yani wifi ayarları şifreni oluştur kaydet. Wifi bağlantın kopacaktır. Sonra ağı unut ve tekrar bağlan de wifi şifreni gir tamamdır. Genelde bu şekilde işler
Dediklerinizi aynen yapıyorum fakat arayüze giremiyorum. Bağlanır gibi oluyor kopuyor. Statik IP falan deniyorum onlardanda pek anlamıyorum. Nasıl yapacağımı bilemiyorum.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Hızlı kurulum yaptıysanız, girebilmeniz lazım. Kurulumdan sonra modemi kapatıp açtınız mı? Şifreleme sistemini WPA2-PSK olarak mı seçtiniz? Ayar yaptıktan sonra cep telefonundaki kayıtlı ağı silip tekrar bağlanmaya çalışın. WPS özelliğini açtıysanız, modemin arkasındaki WPS tuşunu birkaç saniye basılı tutarsanız, hem cep telefonunda, hem de bilgisayarda kablosuz ağı görüp otomatik olarak kaydedebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Kaya
Hızlı kurulum yaptıysanız, girebilmeniz lazım. Kurulumdan sonra modemi kapatıp açtınız mı? Şifreleme sistemini WPA2-PSK olarak mı seçtiniz? Ayar yaptıktan sonra cep telefonundaki kayıtlı ağı silip tekrar bağlanmaya çalışın. WPS özelliğini açtıysanız, modemin arkasındaki WPS tuşunu birkaç saniye basılı tutarsanız, hem cep telefonunda, hem de bilgisayarda kablosuz ağı görüp otomatik olarak kaydedebilirsiniz.
Hepsini baştan yapıcam şimdi, modemi sıfırladım.
Bu ekran geldi. Buna basınca bağlanmıyor. Bilgisayardan bağlanmam imkansız gibi.
Oyüzden telefondan bağlanmaya calısıyorum. Arayüze girdim. Bölge Türkiye, ISP Türk Telekom VLAN ID 35, Hizmet VDSL.
Kullanıcı adı şifremi giriyorum. Ağ adı ASUS şifreyi oluşturuyorum. Tamamlandı. Şimdi wifi ağını unut dedim. Tekrar wifi şifresini girdim. Bağlanıyor diyor kaydedildi diyor tekrar bağlanıyor diyor sürekli böyle devam ediyor.
SS.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondan bağlanmayı deniyorsan telefonun markası iphone mu
Xiaomi Redmi Note 8 model.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Şifreleme sistemi olarak hangisi seçili? Kablosuz ağ şifresi 10 veya 12 haneli olsun ve Türkçe karakter kullanmayın.

Top Bottom