Baihu
80+ Bronze
Dahası
Ethernet kartı bozuk mu?Wifi Usb kullanıyorum bilgisayarımda cünkü.
Ethernet kartı bozuk mu?Wifi Usb kullanıyorum bilgisayarımda cünkü.
Masaüstü bilgisayarımEthernet kartı bozuk mu?
Hızlı kurulum yapmayacaksanız, bilgisayara takıp ayarlayabilirsiniz. Telefon hattının bağlı olmasına gerek yok.Masaüstü bilgisayarım
Nasıl yani anlayamadım.Hızlı kurulum yapmayacaksanız, bilgisayara takıp ayarlayabilirsiniz. Telefon hattının bağlı olmasına gerek yok.
Bu videoları izlemiştim. Ben zaten kurulum sihirbazındaki ayarları yapıyorum. Ondan sonra bağlanmaya calısıyorum.Modem arayüzünde Kurulum Sihirbazını atla düğmesi var. Ona tıklarsanız orayı geçersiniz. Ayarlayamazsanız, kablosuz bağlantıyı ayarladıktan sonra cep telefonu ile hızlı kurulumu yaparsınız.
Dediklerinizi aynen yapıyorum fakat arayüze giremiyorum. Bağlanır gibi oluyor kopuyor. Statik IP falan deniyorum onlardanda pek anlamıyorum. Nasıl yapacağımı bilemiyorum.Asus modelini bilmiyorum ama genel olarak wifi ile modem arayüzüne girip bağlantı yapman için önce modem ayarlarını sıfırla bunu üzerinde reset tuşu yada wps varsa basılı tutarak yapabilirsin. Sonra telefondan wifi ile modeme bağlan internet ayarları olmadığını için bağlacak. Arayüz ipsini gir arayüze girip internet sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi gir, kablosuz ağ ayarlarını yap yani wifi ayarları şifreni oluştur kaydet. Wifi bağlantın kopacaktır. Sonra ağı unut ve tekrar bağlan de wifi şifreni gir tamamdır. Genelde bu şekilde işler
Bağlanıyor diyip, bağlantı kesildi diyor, kaydedildi diyor. Sürekli bağlanmaya calısıyor. Yanlış yaptığım bir şey yok.Bağlanır gibi oluyor kopuyor derken wifi işareti mi gidiyor telefondan.
Telefondan bağlanmayı deniyorsan telefonun markası iphone muBağlanıyor diyip, bağlantı kesildi diyor, kaydedildi diyor. Sürekli bağlanmaya calısıyor. Yanlış yaptığım bir şey yok.
Hepsini baştan yapıcam şimdi, modemi sıfırladım.Hızlı kurulum yaptıysanız, girebilmeniz lazım. Kurulumdan sonra modemi kapatıp açtınız mı? Şifreleme sistemini WPA2-PSK olarak mı seçtiniz? Ayar yaptıktan sonra cep telefonundaki kayıtlı ağı silip tekrar bağlanmaya çalışın. WPS özelliğini açtıysanız, modemin arkasındaki WPS tuşunu birkaç saniye basılı tutarsanız, hem cep telefonunda, hem de bilgisayarda kablosuz ağı görüp otomatik olarak kaydedebilirsiniz.
Xiaomi Redmi Note 8 model.Telefondan bağlanmayı deniyorsan telefonun markası iphone mu