Asus mu, MSİ mi

nvidia da ısınıyor zaten Tuf Modelde
tamam kardeşim sen alma. Kullanmadığın birşeyi kuzenin beğenmedi diye kulaktan dolma şeylerle gelip insanları yanıltma biliyorsan konuş bilmiyorsan herşeye aynı şeyleri yazarak yorum kasma burada emek veriyoruz insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz biz.

kardeşim ne yalan söylicem Technopat onca insan konu açıyor https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-tuf-gaming-1660ti-isinma-problemi.732067/ al bak

Forza Horizon 4: 83 Derece
The Crew 2: 85 Derece
GTA 5: 84 Derece

Bu ısılar Bu oyunlarda normal sende hangi kart var bılmıyorum ama gir uzun sure bu pyunları oyna sonra buraya deneyımlerını acıkla. Önemlı olan ısınmanın sana verdıgı zarar. bu ısıları gorup sıstemın kendını kapaması donması olayları yasayan kartlarda var. ve ayrıca adamın 2 mesajı var burada olsa neyse derdım ama sırf bunu yazmak ıcın kayıt olmus gıbı =) kusura bakma

Bu ısılar Bu oyunlarda normal sende hangi kart var bılmıyorum ama gir uzun sure bu pyunları oyna sonra buraya deneyımlerını acıkla. Önemlı olan ısınmanın sana verdıgı zarar. bu ısıları gorup sıstemın kendını kapaması donması olayları yasayan kartlarda var. ve ayrıca adamın 2 mesajı var burada olsa neyse derdım ama sırf bunu yazmak ıcın kayıt olmus gıbı =) kusura bakma
onca insan mağdur oldu al bakda konuş 104 derece gören bi kart gördün mü

Ekler

• 82544182_2697621960322006_3595074659692838912_o.webp
    82544182_2697621960322006_3595074659692838912_o.webp
    73.1 KB · Hit: 48
tamam ozaman sen alma. benım dedıklerımı dınlemıyorsun algılaman kapalı. git herhangı bır magazaya varsa teşırde falan ıncele. kendin. karantina olmasa ben sana gıdıp inceler gösterirdim. o kadar takıldım sana suanda!
uzatma dostum ben sadece gerçekleri söyledim ne yalan söylicem ?

kardeş neden sürekli yeni hesap açıp farklı isimlerden cevap veriyorsun ? tamam öveceksen öv ama kendin övdüm 12 dakika önce hesap açıp başka hesapla yazmanın anlamı yok çok anlıyosan zaten armoru övmezsin tuf ısınıyorsa ısınıyor herkes görünü belirtti sonuçta biz üretmedik babamızın malı değil. birşeyi alıp denemeden veya canlı canlı görmeden yorum yazmanı taavsiye etmem. videolara inanıyorsan userbencmark a gir bak i3 3600 den daha :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,074
Üyeler
190,689
Son üye
ekberyldrmz
Geri