Asus mu Sapphire mi

Ege.gztkk

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba Arkadaşlar,

Yakın zamanda bakmış olduğum asus tuf 3 rx 5700 ekran kartı ile sarrpie pulse rx 5700 ekran kartları arasında kaldım. Eğer sarrpie'e yönelirsem 500 tl daha fazla bir para ödeyeceğim ama herkes sarrpie'i öneriyor sizce hangisi daha mantıklı olur?
Alacağım kasa Msi mag force 101m

Son düzenleme:
Sapphire den şikayet hiç duymadım desem yeridir. Daha kaliteli soğutma bileşenleri kullanıldığı söyleniyor sürekli. Benimde tavsiyen bu yönde olacak . Ama 500 tl lik bir fark kesinlikle yaratmayacaktır bilginiz olsun.

TUF serisinde soğutma blokları kalitesiz ve bu da ısınma sorunlarına yol açıyor. Sapphire daha iyidir.

Sapphire den şikayet hiç duymadım desem yeridir. Daha kaliteli soğutma bileşenleri kullanıldığı söyleniyor sürekli. Benimde tavsiyen bu yönde olacak . Ama 500 tl lik bir fark kesinlikle yaratmayacaktır bilginiz olsun.
Ben yakınımdan temin edeceğim için fiyat böyle oldu. Peki fps farkı varmı? Varsa kaç fps'lik bir fark var biliyormusunuz?

Ben yakınımdan temin edeceğim için fiyat böyle oldu. Peki fps farkı varmı? Varsa kaç fps'lik bir fark var biliyormusunuz?
Bir kartın 85-90 derecede verdiği performans farklı, 60 derecede verdiği performans farklı. Eğer çok fazla ısınırsa zaten kendini kapatmaya başlar. Kapatmasa bile drop problemlerin olabilir.

Sapphire olan modele yönelin. Daha kaliteli bileşenler ve bana göre gayet sağlam ve iş gören arka plakaları var.

sarrpie öneririm.

Merhaba Arkadaşlar,

Yakın zamanda bakmış olduğum asus tuf 3 rx 5700 ekran kartı ile sarrpie pulse rx 5700 ekran kartları arasında kaldım. Eğer sarrpie'e yönelirsem 500 tl daha fazla bir para ödeyeceğim ama herkes sarrpie'i öneriyor sizce hangisi daha mantıklı olur?
Alacağım kasa Msi mag force 101m
sapphire diyorum gönül rahatlığıyla alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri