🔥İndirim ASUS PRIME Radeon RX 9070XT 34.599 TL

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,974
ESKİ ZAMANLARDAKİ GİBİ 32 BİN TL DEGİL AMA ASUS OLDUGU İÇİN GENE İYİ FİYAT

1750272484578.webp

ESKİ ZAMANLARDAKİ GİBİ 32 BİN TL DEGİL AMA ASUS OLDUGU İÇİN GENE İYİ FİYAT

Alıntıyı görüntüle
32.5k ya powercolorun modeli var sıcaklık farklarına bakarak tercih etmek daha iyi ha şöyle de bir gerçek var asusun giriş modelleri çoğu yüksek/orta model ile eşit.

Giriş seviye bir model asla bu kadar etmez. 1000 lira daha verip red devil alınır.
gaming gecisinde 33e sattılar bi de. En tepe model ve hayvan gibi yakışıklı kart. Beyazını alıcam bende. Çok beğeniyorum reddevili

gaming gecisinde 33e sattılar bi de. En tepe model ve hayvan gibi yakışıklı kart. Beyazını alıcam bende. Çok beğeniyorum reddevili
Hatırlatma. Yoldaydim. Bir şey gelmez diye uzun zaman sonra ilk defa gaming gecesi'ne bakmadım. Adamlar 33'e Red devil vermiş. Kafayı yedim 😀.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zam gelmiş. Yine de değer. Asus prime da iş görür ama bu fiyatları etmez.

Hatırlatma. Yoldaydim. Bir şey gelmez diye uzun zaman sonra ilk defa gaming gecesi'ne bakmadım. Adamlar 33'e Red devil vermiş. Kafayı yedim 😀.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zam gelmiş. Yine de değer. Asus prime da iş görür ama bu fiyatları etmez.
asus prime vatan 32 ye vermişti o zaman iyidi ama savaş var sonuçta gene düşünülür bazıları asus fanboyu ama dedign farkı gene verilir alınır red devil efsane kart zaten ama bütçe çok çıkamıyorsa o 2k fark farklı şeylere verilebilir asus da güzel bu fiyata

asus prime vatan 32 ye vermişti o zaman iyidi ama savaş var sonuçta gene düşünülür bazıları asus fanboyu ama dedign farkı gene verilir alınır red devil efsane kart zaten ama bütçe çok çıkamıyorsa o 2k fark farklı şeylere verilebilir asus da güzel bu fiyata
Vatan bunu 3-4 hafta önce 31'e verdi. Geçen hafta boyunca da birkaç farklı sitede de 32.500 liraya satıldı. Fiyatı prograblem eden varsa 33.500 liraya Pulse var. Asus'un tek artısı 3 yıllık garantisi olur. Bu fiyata benim tercih edeceğim bir model olmaz.

Bu paraya bence giris modeli alınmaz.

Geri