Neler Yeni

🔥İndirim ASUS PRIME RTX 5070 Ti - 45.871₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mert Kıroğlu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Alınmasın da çakılsın fiyatlar yere

Ekler

• -..PNG
    -..PNG
    19.3 KB · Hit: 137

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
Yunus Şahin
Aga şu tasarım bir bana berbat geliyor herhalde ya. Param olsa da ben almasam bu kartı. Dümdüz, küt bir tasarım yapmışlar gibi. :D

Satriani

80+ Silver
Aga şu tasarım bir bana berbat geliyor herhalde ya. Param olsa da ben almasam bu kartı. Dümdüz, küt bir tasarım yapmışlar gibi. :D
ASUS'un bu tasarımı gerçekten içler acısı ya, sırf şu tasarım yüzünden -5K ucuz olmalı hem AMD hem Nvidia. :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Inno X3 OC kadar olmasa da evet tasarımı berbat cidden
INNO tasarımı bundan güzel ya, en azından renklerden bi' sevimli tarafı var.

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
Yunus Şahin
Inno X3 OC kadar olmasa da evet tasarımı berbat cidden
ASUS'un bu tasarımı gerçekten içler acısı ya, sırf şu tasarım yüzünden -5K ucuz olmadı hem AMD hem Nvidia. :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

INNO tasarımı bundan güzel ya, en azından renklerden bi' sevimli tarafı var.

İşin daha kötü tarafı inceleyen kişiler beğendim diyor. Nesini beğendilerse hala anlamış değilim. 😃

MaDMaxiBo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ibrahim
Her yerde stokta kalan, kimsenin beğenmediği prime. Kalsın kaldığı yerde.

Satriani

80+ Silver
İşin daha kötü tarafı inceleyen kişiler beğendim diyor. Nesini beğendilerse hala anlamış değilim. 😃
Yani performans olarak deneyimlemediğim için bilemiyorum ama kartın görseli çok kötü, ha genel olarak ben de görselden çok performans tarafındayım bu konularda ama açıkcası seçme şansı içindeki alternatifler arasında bunu almam.
Kaldı ki zaten taksitle NITRO+ yakalarsam onu alacağım. Nvidia kartlar da dahil şu an tasarım olarak en beğendiğim kart diyebilirim.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
Yunus Şahin
Yani performans olarak deneyimlemediğim için bilemiyorum ama kartın görseli çok kötü, ha genel olarak ben de görselden çok performans tarafındayım bu konularda ama açıkcası seçme şansı içindeki alternatifler arasında bunu almam.
Kaldı ki zaten taksitle NITRO+ yakalarsam onu alacağım. Nvidia kartlar da dahil şu an tasarım olarak en beğendiğim kart diyebilirim.

Tattım hepsini artık. En iyisi performanslı şekilde görüntü ya. Kasa da güzel duracak, yanında da arada ona bakacaksın. Misss.

Bu kartı alıp, hiç bakmadan kullanacaksın sadece. 😂

Top Bottom