alınır mı rog seti tamamlamak için birde geri ödeme ne zaman gelirASUS Rog Delta S Wireless 7.1 Aı-Mic Özellikli 50Mm Sürücüler Düşük Gecikmeli Siyah Oyuncu Kulaklığı
https://amzn.eu/d/1oyLfMG
Armory crate ayarlarınızi atar mısınız ben ses kasamiyorum ayar yapıyorum fakat hiç bir değişiklik olmuyorArkadaşlar bende iki tane var, çok memnunum asusu armor create ile gayet iyi... Pubg de çok iyi ses kasılıyor sadece pubg oynuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Birini yaklaşık 8k ya diğerini incehesapdan peşin 6.3 kaya almıştım. Fiyat çok çok iyi... Uzun süredir takip ediyorum muhtemelen ellerinde stok fazla düşürdükçe düşürüyorlar bence bu fiyatın altına kısa vadede düşmez. İlerde dahada artabilir. Amazon katılımcı firma deyil geri ödeme yok yinede çok çok iyi fiyat
Yeni gördüm mesajını, bakayım atayım.Armory crate ayarlarınızi atar mısınız ben ses kasamiyorum ayar yapıyorum fakat hiç bir değişiklik olmuyor
Çok iyi olur bende kronik bir sorun mu var yoksa genel bir problem mi ayarları degistirnizde değişiyor muYeni gördüm mesajını, bakayım atayım.