Jordicrusher
80+
Ben şimdi sipariş verdim internet fiyatları 4kdan başlıyor indirim mi bilemedim özellikleri bana göre çok iyi geldi
yani baktığımda 4k küsürlerdeydi ben sipariş edeyim dedim 400 500tl indirimde iyi işte alacak olan alsın diye attımçok büyük indirimi yok bu civarlara satıldı hep, amazonda beyazı 3k
boyut ve tutuş biçimi farklı yoksa sensörü falan aynıBende Asus rog Strix gladius 3 aimpoint wireless var bununla aynı tasarıma sahip ne fark var dpi falan aynı
tek yok almayaboyut ve tutuş biçimi farklı yoksa sensörü falan aynı
Normalde kampanyanın tarihi dün bitiyordu ama hâla başvurulabiliniyor acaba bir problemmi var?Asus cashback kampanyası bittiği için düşer fiyatı , normalde kampanyayla 2kya geliyordu
başvuru son 23 eylüldü , geri ödeme aralığı sonu 7 ekimdi artık başvurulamaz yaniNormalde kampanyanın tarihi dün bitiyordu ama hâla başvurulabiliniyor acaba bir problemmi var?
Geçen ay alsan 900 tl mi ne geri ödeme vardı hata yapıp almadımAlıntıyı görüntüle
Ben şimdi sipariş verdim internet fiyatları 4kdan başlıyor indirim mi bilemedim özellikleri bana göre çok iyi geldi
Hayır hocam 23 eylül son ürün alma tarihi idi. 7 ekim ise son geri ödeme başvuru tarihi.başvuru son 23 eylüldü , geri ödeme aralığı sonu 7 ekimdi artık başvurulamaz yani
Evet dün son başvurma tarihi idi ama nedense kayıt yapmaya hâla izin veriyor. Muhtemelen kayıt kısmı açıktır ama başvurular reddedilir.başvuru son 23 eylüldü , geri ödeme aralığı sonu 7 ekimdi artık başvurulamaz yani