Asus Rog Pelta Vs Logitech G733

hocam alsak sorun yaşar mııyz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne aldınız
Yani dediğim gibi ben memnunum ama özel ayar yaparak istediğim ses kalitesine ulaştım stok hali bence iyi değil kendi ayarlarıma ulaşamasaydım iade ederdim onun harici güzel kulaklık eksisi yok bence

g733 dün ulaştı elime. Müthiş kaliteli, hafif, mikrofon sesi ve ses kaltesi harika. özellikle ekolayzır ve 7+1 ayarlarını düzgün yapınca gerçekten kaliteli bir kulaklık diyebilirim amaaaaaa ses sesviyesi çok az. Önceki kulaklığım hs65 pro bunun 2 katı ses veriyor :D Yine de kafamda kuş gibi kulaklık olması hoşuma gitti, biraz kullanacağım sanırım. Oyunlarda da oldukça memnun kaldım.

Yani dediğim gibi ben memnunum ama özel ayar yaparak istediğim ses kalitesine ulaştım stok hali bence iyi değil kendi ayarlarıma ulaşamasaydım iade ederdim onun harici güzel kulaklık eksisi yok bence
hocam sipariş ettim gelidiğinde yazsam yardımcı olur musunuz ayar için yeniden

hocam sipariş ettim gelidiğinde yazsam yardımcı olur musunuz ayar için yeniden
tabi ki hocam dm den ulaşabilirsin dolby ben aldığımda tek seferlik ömürlük 40 liraydı 600 olmuş diye bir yazı okumuştum microsoft store dan bakmak lazım öyleyse internetten crackli indirmek mantıklı gibi

ROG PELTA ALIRSAN ASUSUN SİTESİNDEN 900 TL GERİ ÖDEME ALABİLİRSİN KULAKLIK DAHA UCUZA GELİYOR.

hocam alsak sorun yaşar mııyz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne aldınız
hocam rog pelta aldım çok memnunum ben şarjı baya iyi gidiyor ses seviyesi çok iyi mikrofonuda çok güzel rahatlığı da baya iyi kumaş pedleri terletmiyor ve kulakta ağrı falan yapmıyor baya memnunum ben

hocam rog pelta aldım çok memnunum ben şarjı baya iyi gidiyor ses seviyesi çok iyi mikrofonuda çok güzel rahatlığı da baya iyi kumaş pedleri terletmiyor ve kulakta ağrı falan yapmıyor baya memnunum ben
Hocam aldım parazitlenme yapıyodu iade ettim gidip 6da 1 fiyatına gamepower alcam en azından sorunsuz tek sıkıntı kablosu

Hocam aldım parazitlenme yapıyodu iade ettim gidip 6da 1 fiyatına gamepower alcam en azından sorunsuz tek sıkıntı kablosu
hocam parazitlemeden kastınız ses cızırtı yapması mı eğer onu diyorsanız çok uzağa gidince birde şarj azalınca arada bir yapıyor başka hiçbir sorunu yok hocam kablosuz rahatlığı başka bir şey ama hocam yinede hayırlı olsun şimdiden

Geri