Kayragghvvv
80+

- Reaksiyon skoru
 - 32

O fiyat bandinda cok iyi ama gereksiz pahali.Alıntıyı görüntüleBu anakartı almayı düşünüyorum öncelikle incelemesini bulamadım türkçe f ve e serisi incelemeleri var nasıl bu anakart iyi mi? anaklart önerecekseniz am5 soket rog strix anakart istiyorum birde beyaz olucak bende marka takıntısı var internette birkaç yorum okudum asusun ram sorunu varmış ve am5 yanan işlemci soketleri falan nasıl alınır mı? ryzen 5750f ile kullanıcam sonradan 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum
100k ya dizmeyeceğim 7800x3d takarım 32 ram bide 3090 ı yapıştırdııkmı tamam max 50kO fiyat bandinda cok iyi ama gereksiz pahali.
10k bandindaki onerebilcegim anaksrtlar vrm mp yapisi ve sogumasi, ssd sogutmasi,
Ekran karti destegi ve pcle pcie destekleri gibi seylerde zaten en ust duzey bu tarz 10k sorais kartlari almak sadece 100k ya sistem diziyorsan mantikli onun disjnda hicbir mantigi yok istersen kullanacagon islemci icin fazlasiyla yetecek anakartlar onerebilirim.
3090 biraz gereksiz agrasif gibi100k ya dizmeyeceğim 7800x3d takarım 32 ram bide 3090 ı yapıştırdııkmı tamam max 50k
3090 alalım kafamız rahat olsun uzun yılalr ses etmesin yok sağol bu anakartı almayı düşünüyorum diğer b850 lere göre genelde 4k pahalı çok fazla bir fiyat farkı yok marka takıntısı olmasa keşke farklı anakart alırdım ama malesef marka takıntısı var3090 biraz gereksiz agrasif gibianakart onereyimmi?
3000 sen sora 4000 ve 5000 serileri mevcut 3090 yerine 4080 yada 5080 almaniz daha mtikli fiyatlarindada cok farklilik varmi bilmiyorum? Kafaniza gore.3090 alalım kafamız rahat olsun uzun yılalr ses etmesin yok sağol bu anakartı almayı düşünüyorum diğer b850 lere göre genelde 4k pahalı çok fazla bir fiyat farkı yok marka takıntısı olmasa keşke farklı anakart alırdım ama malesef marka takıntısı var
Konuyu açan arkadaş teklifini reddetmiş ama ben merak ediyorum önerini. Ayni 7800x3d ve ekran kartı 5070 veya 5070ti olacağını varsayarak typ c giriş olması iyi olurdu wifi çok önemli değil ne önerebilirsin3090 biraz gereksiz agrasif gibianakart onereyimmi?
yokya hocam para bol değil 3090 lar 20k dan başlıyor 25k ya falan temizini alıcam ileryen zamanlarda 4080 5080 falan bütçeyi baya aşıyoranakart butcesjnin en iyilerinden birisj almak istersen gonul rahatligiyla kullan
Yes sir.Konuyu açan arkadaş teklifini reddetmiş ama ben merak ediyorum önerini. Ayni 7800x3d ve ekran kartı 5070 veya 5070ti olacağını varsayarak typ c giriş olması iyi olurdu wifi çok önemli değil ne önerebilirsin
typc c var zaten hocam zaten kablosuz internet kullanmıyorum yavaş olsada sorun yokKonuyu açan arkadaş teklifini reddetmiş ama ben merak ediyorum önerini. Ayni 7800x3d ve ekran kartı 5070 veya 5070ti olacağını varsayarak typ c giriş olması iyi olurdu wifi çok önemli değil ne önerebilirsin
Type-C yok diye demedim bana göre anakart için biraz pahali o fiyata mukakak özelikleri vardır. Ben sadece daha uygun ama bu kriterlere uyan öneri istemiştimtypc c var zaten hocam zaten kablosuz internet kullanmıyorum yavaş olsada sorun yok
Yapay zekaya Sor ben eskiden ödevlerimi yaptırıyordumAlıntıyı görüntüleBu anakartı almayı düşünüyorum öncelikle incelemesini bulamadım türkçe f ve e serisi incelemeleri var nasıl bu anakart iyi mi? anaklart önerecekseniz am5 soket rog strix anakart istiyorum birde beyaz olucak bende marka takıntısı var internette birkaç yorum okudum asusun ram sorunu varmış ve am5 yanan işlemci soketleri falan nasıl alınır mı? ryzen 5750f ile kullanıcam sonradan 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum
anladım hocam evet biraz pahalı ama dediğim gibi marka takıntım olduğu için bunu almak istiyorumType-C yok diye demedim bana göre anakart için biraz pahali o fiyata mukakak özelikleri vardır. Ben sadece daha uygun ama bu kriterlere uyan öneri istemiştim