Asus Rog Strix B850-A Gaming Wi-Fi anakart alınır mı?

Reaksiyon skoru
32
1755111379939.webp
Bu anakartı almayı düşünüyorum öncelikle incelemesini bulamadım türkçe f ve e serisi incelemeleri var nasıl bu anakart iyi mi? anaklart önerecekseniz am5 soket rog strix anakart istiyorum birde beyaz olucak bende marka takıntısı var internette birkaç yorum okudum asusun ram sorunu varmış ve am5 yanan işlemci soketleri falan nasıl alınır mı? ryzen 5750f ile kullanıcam sonradan 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum

Alıntıyı görüntüleBu anakartı almayı düşünüyorum öncelikle incelemesini bulamadım türkçe f ve e serisi incelemeleri var nasıl bu anakart iyi mi? anaklart önerecekseniz am5 soket rog strix anakart istiyorum birde beyaz olucak bende marka takıntısı var internette birkaç yorum okudum asusun ram sorunu varmış ve am5 yanan işlemci soketleri falan nasıl alınır mı? ryzen 5750f ile kullanıcam sonradan 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum
O fiyat bandinda cok iyi ama gereksiz pahali.
10k bandindaki onerebilcegim anaksrtlar vrm mp yapisi ve sogumasi, ssd sogutmasi,
Ekran karti destegi ve pcle pcie destekleri gibi seylerde zaten en ust duzey bu tarz 10k sorais kartlari almak sadece 100k ya sistem diziyorsan mantikli onun disjnda hicbir mantigi yok istersen kullanacagon islemci icin fazlasiyla yetecek anakartlar onerebilirim.

O fiyat bandinda cok iyi ama gereksiz pahali.
10k bandindaki onerebilcegim anaksrtlar vrm mp yapisi ve sogumasi, ssd sogutmasi,
Ekran karti destegi ve pcle pcie destekleri gibi seylerde zaten en ust duzey bu tarz 10k sorais kartlari almak sadece 100k ya sistem diziyorsan mantikli onun disjnda hicbir mantigi yok istersen kullanacagon islemci icin fazlasiyla yetecek anakartlar onerebilirim.
100k ya dizmeyeceğim 7800x3d takarım 32 ram bide 3090 ı yapıştırdııkmı tamam max 50k

3090 biraz gereksiz agrasif gibi :D anakart onereyimmi?
3090 alalım kafamız rahat olsun uzun yılalr ses etmesin yok sağol bu anakartı almayı düşünüyorum diğer b850 lere göre genelde 4k pahalı çok fazla bir fiyat farkı yok marka takıntısı olmasa keşke farklı anakart alırdım ama malesef marka takıntısı var

3090 alalım kafamız rahat olsun uzun yılalr ses etmesin yok sağol bu anakartı almayı düşünüyorum diğer b850 lere göre genelde 4k pahalı çok fazla bir fiyat farkı yok marka takıntısı olmasa keşke farklı anakart alırdım ama malesef marka takıntısı var
3000 sen sora 4000 ve 5000 serileri mevcut 3090 yerine 4080 yada 5080 almaniz daha mtikli fiyatlarindada cok farklilik varmi bilmiyorum? Kafaniza gore.

Ztn 90 serisi kart aliyosan paran bol tskil kafana gore ama butce yonetimi istersen o anakarta okadar vermene pek gerek yok.

Ama attigin anakart butcesjnin en iyilerinden birisj almak istersen gonul rahatligiyla kullanabilirsin 🫡

3090 biraz gereksiz agrasif gibi :D anakart onereyimmi?
Konuyu açan arkadaş teklifini reddetmiş ama ben merak ediyorum önerini. Ayni 7800x3d ve ekran kartı 5070 veya 5070ti olacağını varsayarak typ c giriş olması iyi olurdu wifi çok önemli değil ne önerebilirsin

Konuyu açan arkadaş teklifini reddetmiş ama ben merak ediyorum önerini. Ayni 7800x3d ve ekran kartı 5070 veya 5070ti olacağını varsayarak typ c giriş olması iyi olurdu wifi çok önemli değil ne önerebilirsin
typc c var zaten hocam zaten kablosuz internet kullanmıyorum yavaş olsada sorun yok

Alıntıyı görüntüleBu anakartı almayı düşünüyorum öncelikle incelemesini bulamadım türkçe f ve e serisi incelemeleri var nasıl bu anakart iyi mi? anaklart önerecekseniz am5 soket rog strix anakart istiyorum birde beyaz olucak bende marka takıntısı var internette birkaç yorum okudum asusun ram sorunu varmış ve am5 yanan işlemci soketleri falan nasıl alınır mı? ryzen 5750f ile kullanıcam sonradan 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum
Yapay zekaya Sor ben eskiden ödevlerimi yaptırıyordum

Type-C yok diye demedim bana göre anakart için biraz pahali o fiyata mukakak özelikleri vardır. Ben sadece daha uygun ama bu kriterlere uyan öneri istemiştim
anladım hocam evet biraz pahalı ama dediğim gibi marka takıntım olduğu için bunu almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,161
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri