ben bu klavyeyi kullandım internet kafede ve aşırı rahat cherry mx kendini belli ediyo.Yakalşık 8.aydan beri bu fiyatlara düşmemiş olarak gözüküyor ve şu an en ucuz 3.999tl
![]()
ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XA01 ROG STRIX FLARE ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
bu önerim tam boy klavye isteyenler içindi hocam önceki yorumda da bahsettiğim gibi compact olarak biraz daha seçenekler vardır bahsettiğiniz klavye e spor arenasında çok ciddi bir yere sahip belki ilgisini çeken arkadaşlar olur onun da linkini bırakıyorumHyperx Alloy Origins Core alın çok daha iyi switchleri cherry mxlerden daha kaliteli ve hızlı yapısı da daha sağlam full aluminyumdan kasası.
summoner ın tek kötü yanı stok durumları çok çelişkili geliyor ve bitiyor yani redi muhteşem ilgi görüyor ben blue olanı kullandım muhteşem bir basış hissiyatı var çınlama yok tam boy olmasına rağmen çok kaliteli falan. Asus tuf k7 kullanıyordum o sıralar o klavye o kadar pahalı olmasına rağmen bence bir summoner etmezdiDaha önceden kullandım. 2000 etmez. ROG ürünlerinin fiyatlarına değil ederine bakın. Her yeri plastik vs. Bu kadar etmez.
5 ay kadar önce 950'ye satmışım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha sonra XPG Summoner aldım, ikisi de cherry red olmasına rağmen summoner daha yumuşak ve güzel hissettirdi tuşları
hocam 1924 e alınır mı sence bu klavyeHyperx Alloy Origins Core alın çok daha iyi switchleri cherry mxlerden daha kaliteli ve hızlı yapısı da daha sağlam full aluminyumdan kasası.
kesinlikle alınır hocam fakat bu bahsettiğüm klavyenin %65 lik versiyonu da var keycapsleri pbt kaplı onları da alabilirsiniz ikisini de kullanan biri olarak ikisi de 10 numara klavye diyebilirim.hocam 1924 e alınır mı sence bu klavye