Neler Yeni

İnceleme Asus Rog Strix G17 İnceleme

YazılımKafa

80+ Gold
https://app.hb.biz/whxPGcZjWFhf bunlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle işlemci, ortalama ekran kartı olsa da olur, oyun oynamıyorum zaten. Hatta Macbook bile düşünüyordum baya ama Apple her şeyi kısıtladığı için vazgeçtim. Yazılımcı adayıyım, ağır işlerde, sanal makine, sunucu fln böyle içinden geçecek şeyler bile yapsam beni yolda bırakmasın, işlemci ve RAM önceliğim o yüzden.
Attığım 2 modele bak dostum

Bu ikisinin işlemcileri iyi. Ekran kartlarıda 4060 zaten

Farkları şöyle. G17 olan 2k 240 hz. G16 olan full hd 165 hz. G16 nın işlemcisi daha da iyi.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

YazılımKafa

80+ Gold
Aynen hocam bu iksini seviyorum, 4060 benim için yeterli. İşlemcileri de gayet güçlü ama 7845HX olan pahalı gibi geldi, 14900HX işlemcisi daha iyi ve fiyatı daha düşük.
Son mesajda farkı söyledim. 7845hx olanın pahalı olma nedeni ekran farkı. Onun ekranı 2k 240 hz intellinin full hd 165 hz

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Son mesajda farkı söyledim. 7845hx olanın pahalı olma nedeni ekran farkı. Onun ekranı 2k 240 hz intellinin full hd 165 hz
Hocam ekranı güzelse hoşuma gider ama illaki olsun dediğim bir şey değil. 240 Hz zaten prize takılı iken çalışır, o zaman da monitör bağlayacağım bir ortamda olurum muhtemelen, sıkıntı yok yani. İşlemcinin affı yok ama, o çok iyi olmak zorunda.

YazılımKafa

80+ Gold
Hocam ekranı güzelse hoşuma gider ama illaki olsun dediğim bir şey değil. 240 Hz zaten prize takılı iken çalışır, o zaman da monitör bağlayacağım bir ortamda olurum muhtemelen, sıkıntı yok yani. İşlemcinin affı yok ama, o çok iyi olmak zorunda.
tabii ki senin bileceğin iş ihtiyacına hangisi uyarsa. Bende alırken aynı ikilemde kaldım. Aynı paraya g16 i9 14900hx vardı. Ekran farkından dolayı bunu aldım. Şahsen 2k 240 herz ekran olmasını önemsiyorum. Güzel gözüküyor. Hangisini önemsiyorsan ona göre alırsın

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
tabii ki senin bileceğin iş ihtiyacına hangisi uyarsa. Bende alırken aynı ikilemde kaldım. Aynı paraya g16 i9 14900hx vardı. Ekran farkından dolayı bunu aldım. Şahsen 2k 240 herz ekran olmasını önemsiyorum. Güzel gözüküyor. Hangisini önemsiyorsan ona göre alırsın
Aynen öyle hocam, ROG alıcam büyük ihtimalle de hangisi olacak bakalım, hem görünüş hem de performans açısından beni tatmin eden bu var sadece.

YazılımKafa

80+ Gold
Aynen öyle hocam, ROG alıcam büyük ihtimalle de hangisi olacak bakalım, hem görünüş hem de performans açısından beni tatmin eden bu var sadece.
Hayırlısı olsun dostum. Güzel günlerde kullan

YazılımKafa

80+ Gold
Eyvallah hocam, size de 🙏
Eyvallah dostum. Az önce rdr 2 girdim. Hakkaten ekranı çok güzel gözüküyor. Gören arkadaşlarımında hepsi ilk gördüğünde ekranı çok güzel diyor. Renkler falan çok iyi. Asus rog bence güzel tercih olacaktıe

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Zevk meselesi . Bende tasarımı kötü olan ekranı kötü olan yazılımı kötü olan bir modeli kullanmam.
Yanlış anlama ama 4070 4080 li cihazlarin tipi kötü ekranı kötü model yok zaten genelde hepsi iyi yazılımı da iyi armory create berbat bir yaziim zaten .d

Yanlış anlama ama 4070 4080 li cihazlarin tipi kötü ekranı kötü model yok zaten genelde hepsi iyi yazılımı da iyi armory create berbat bir yaziim zaten .d
Ayrıca iets 600 kullandım diyosunuz ona rağmen bu sıcaklık ise bence siz servise verin laptopu ben sgotucusuz 13900hx ile 90 görmüyorum

YazılımKafa

80+ Gold
Acer ın, omen ın msi ın veya diğerlerinin hiçbirinin tasarımı asus rog kadar güzel değil (bence). Armoury create in nesi kötü?

Ayrıca iets 600 kullandım diyosunuz ona rağmen bu sıcaklık ise bence siz servise verin laptopu ben sgotucusuz 13900hx ile 90 görmüyorum
Şuan gerek yok. Zamanım olursa getiririm. Belkide bendeki fazla ısınıyordur. Sorunlu bir cihaz olabilir

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Acer ın, omen ın msi ın veya diğerlerinin hiçbirinin tasarımı asus rog kadar güzel değil (bence). Armoury create in nesi kötü?

Şuan gerek yok. Zamanım olursa getiririm. Belkide bendeki fazla ısınıyordur. Sorunlu bir cihaz olabilir
Hocam yt de test videolarına baksana o sıcaklıklar orantısız ayrıca g17 g16 ve g18 den kötü soğutma var nie ? AMD diye mi? Intel g16 g18 de 3 fanli soğutma var ve egzos kısmı boylu boyunca izgara

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Eyvallah dostum. Az önce rdr 2 girdim. Hakkaten ekranı çok güzel gözüküyor. Gören arkadaşlarımında hepsi ilk gördüğünde ekranı çok güzel diyor. Renkler falan çok iyi. Asus rog bence güzel tercih olacaktıe
Kesinlikle hocam

Tipi, malzeme kalitesi iyi olan laptop hangisi hocam size göre?

Top Bottom