Hs70 Pro’dan iyi midir bir de telefonda kullanılıyor muKuzenimde hs80 wireless vardı onla kiyaslamistim, yakın sayılır ses kalitesi, ama Rog Strix go da fazla ekolayzer ayarı mevcut.
Muadilse geçilebilir zira type c dongle olması çok işimi görür.Saçma olur, muadiller zaten.
Hs70 pro hiç deneyimlemedigim için ancak hs80 wireless ile akıl yurutebilirim hocam, yani arada uçurum olmayacka şekilde daha iyidir Rog Strix go bence. Type c girişli telefon ise muhtemelen olur, zaten jak girişi de var kablolu olarak.Hs70 Pro’dan iyi midir bir de telefonda kullanılıyor mu
Usta Bluetooth özelliği yok bunda ne yazık ki, tel eksi yanı da budur benim gözümde.Bluetooth da çok gecikme yapar mı? Kablolu kullanılabiliyor mu ve fps oyunları oynayan biri için önerir misiniz.(Kablolu da kullanırım sadece kaliteli kulaklık lazım)
Type-c yok ki hocam Lightning o zaman bir anlamı yokHs70 pro hiç deneyimlemedigim için ancak hs80 wireless ile akıl yurutebilirim hocam, yani arada uçurum olmayacka şekilde daha iyidir Rog Strix go bence. Type c girişli telefon ise muhtemelen olur, zaten jak girişi de var kablolu olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta Bluetooth özelliği yok bunda ne yazık ki, tel eksi yanı da budur benim gözümde.
Bende delta kullanıyorum ama buna geçilmez tavsiye etmiyorum.alınır mı? Asus Rog Deltam var ama kablolu, kablosuz bir şeye geçmek istiyordum.
@Matt Murdock
nedenBende delta kullanıyorum ama buna geçilmez tavsiye etmiyorum.
Delta ile ses kalitesi aynı değil. Go modeli ses ve rahatlık konusunda düşük.neden
Geçilir.Blackshark v2 x ten geçilirmi
Hs70 pro bu kulaklıktan kötü değildir. Go serisi kırpılmış özellikli hem ses hemde malzeme kalitesi olarak. Hs70 wireless ise tepe model bir kulaklık. Büyük ihtimalle pişman olursunuzHs70 Pro’dan iyi midir bir de telefonda kullanılıyor mu
Bir kaç tane üst seviye kulaklık test etme şansım oldu ve en son olarak deltada kaldım. Bu fiyat bandındaki herhangi bir kablosuz kulaklıktan o performansı alman imkansız.neden