mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,820
Hangisi daha iyidir ve neden daha iyidir? (Önceki konuda dediğim gibi emektar gg oldu yenisini alcaz galiba.)
Neden peki? (Bu arada mousepadim yok. Belki harçlık biriktirsem alırım.)g203 ls alırdım ben
kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum 154 liraya almıştım şuan 150 lira mı neNeden peki? (Bu arada mousepadim yok. Belki harçlık biriktirsem alırım.)
Ben 200 gördüm en az :d Bu arada Impact II'yi kullandım o da gayet iyi.kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum 154 liraya almıştım şuan 150 lira mı ne
g203 Light sync efsane kullandım kesinlikle al derim pişman olmassın mouse padsiz oynuyorum bende sıkıntı yokHangisi daha iyidir ve neden daha iyidir? (Önceki konuda dediğim gibi emektar gg oldu yenisini alcaz galiba.)
Ben daha 3 hafta öncesine kadar Mediamarkt indirimden 160 liraya aldımBen 200 gördüm en az :d Bu arada Impact II'yi kullandım o da gayet iyi.
Clickleri cok hosuma gitti benim pişman olmassınOynayacağım oyun sol kliğe aşırı önem vermekte o yüzden sol kliği daha yumuşak olan mouseu seçmeniz lazım.
Artık indirim yok galiba.Ben daha 3 hafta öncesine kadar Mediamarkt indirimden 160 liraya aldım
Sesini gösteren video var m sesden anlarım sol kliğini.Ben daha 3 hafta öncesine kadar Mediamarkt indirimden 160 liraya aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Clickleri cok hosuma gitti benim pişman olmassın
ses değil hissiyatı mükemmel fiyatı 300 lira olsa yine bunu alırım 2. alışım ilkini 2 yıl 2 ay kullandım kardeşime verdim kendime aldım yeniArtık indirim yok galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sesini gösteren video var m sesden anlarım sol kliğini.
Bu arada g102 lightsync de aynı mouse sadece adı farklı hangisi ucuzda onu alBen 200 gördüm en az :d Bu arada Impact II'yi kullandım o da gayet iyi.
Asus var Logitech var hangisi :/İmpact 2 al. Daha kalitei.