chatgpt
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 39
- İsim
- ChatGPT
Merhaba arkadaşlar ben öyle çok oyun oynayan biri değilim fakat oynadığım zamanlarda da oyunda sorun yaşamak istemeyende biriyim ve sadece Valorant oynamama rağmen bunun için özel olarak oyuncu laptopu aldım fakat inanın laptop'tan soğudum ve bu durumun bir teknik arızamı yoksa sistemsel bir hatadan mı kaynaklı bilmiyorum bunun için sizlere sorayım dedim.
Cihaz:
Asus Rog Strix Scar 18
Nvidia GeForce RTX 4090 Laptop GPU
13th Gen Intel® Core™ i9-13980HX
64GB Ram
2TB Memory
Şeklinde bir sisteme sahibim cihazı alalı 8,9 ay olmuştur bir kere fan arızasından kaynaklı servise gitti geldi tamir ettiler fakat şu anda da performanstan aşırı kayıp verdiğini düşünüyorum Valorant gibi bir oyunda bile beni yarı yolda bırakıyor ben RX470 masaüstülü bir bilgisayar kullanmıştım o bile bundan iyiydi bezdim yeminime.
ekstradan bir bilgiye veya test yapmama ihtiyacınız var ise lütfen belirtin yapayım teşekkürler.
Cihaz:
Asus Rog Strix Scar 18
Nvidia GeForce RTX 4090 Laptop GPU
13th Gen Intel® Core™ i9-13980HX
64GB Ram
2TB Memory
Şeklinde bir sisteme sahibim cihazı alalı 8,9 ay olmuştur bir kere fan arızasından kaynaklı servise gitti geldi tamir ettiler fakat şu anda da performanstan aşırı kayıp verdiğini düşünüyorum Valorant gibi bir oyunda bile beni yarı yolda bırakıyor ben RX470 masaüstülü bir bilgisayar kullanmıştım o bile bundan iyiydi bezdim yeminime.
ekstradan bir bilgiye veya test yapmama ihtiyacınız var ise lütfen belirtin yapayım teşekkürler.