İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

Klavyeyi çok beğendim. Gifler çok şık emeğine sağlık
Teşekkür ederim
Evet biliyorum bi itopya birde daha sonrasında gaminggentr de indirime girmişti ama arkadaş daha dün ya da önceki gün aldı yanlış değilsem baya hızlı gelmiş yani o zaman
Evet şuanda kargoda. Klavyenin genel olarak ozelliklerini yazmakla ve giflerle uğraşıyordum şuan. Klavye gelincede klavye hakkında kendi yorumlarımıda katıp resimler ekleyip konuyu paylaşacaktım.

Konu Güncellendi.

Asusun ürünleri çok iyi beee

Elinize Sağlık, Güzel İnceleme (y)

Ürün çok güzel fakat fiyatı çok yüksek. Bu kadar yüksek fiyatlı olması büyük bir eksi.
Yazı yazmak veya oyun oynamak için kullanacağınız bir cihaza bu parayı verebilmek kolay değil. Dediğim gibi, ürün çok güzel bence fakat fiyatı şöyle 500-600 TL olsa daha çok alan olurdu bence. Ben yine almazdım ama alan çok olurdu herhalde.

Tekrar elinize sağlık, güzel ürün ve güzel inceleme

Eline sağlık hayırlı olsun.

Elinize Sağlık, Güzel İnceleme (y)

Ürün çok güzel fakat fiyatı çok yüksek. Bu kadar yüksek fiyatlı olması büyük bir eksi.
Yazı yazmak veya oyun oynamak için kullanacağınız bir cihaza bu parayı verebilmek kolay değil. Dediğim gibi, ürün çok güzel bence fakat fiyatı şöyle 500-600 TL olsa daha çok alan olurdu bence. Ben yine almazdım ama alan çok olurdu herhalde.

Tekrar elinize sağlık, güzel ürün ve güzel inceleme
Eline sağlık hayırlı olsun.
Ellerine sağlık canavar klavye.
Teşekkür ederim
Bu klavye çok güzel. ROG kraldır.
Evet fiyatı biraz fazla ama kullanım ömrü ve klavyenin kalitesini düşününce 800e alınır bence

Eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri