R9XTX
80+ Bronze
hangi k55?Asus rog daha iyi tabii kicorsair k55 varken alinir mi?
hangi k55?Asus rog daha iyi tabii kicorsair k55 varken alinir mi?
Switchler lehimli değil, istediğin zaman farklı bir switch ile değiştirebilirsin, örneğin bozulduğunda...hotswap nedir ?
ak820 pro çok daha iyielimde ajazz ak820 pro var buna geçilir mi acaba ?
Geçilmezelimde ajazz ak820 pro var buna geçilir mi acaba ?
ben o ucuz ürünleri unuttum ya iyi hatırlattın eyv usb bitmiş gerçibayadır önce kaliteli sonra özellikli klavye arıyordum paylaşana teşekkürler kaptım 1 tane
50 TL kargoda girmişken corsair katar proda çektim bir tane (4 mouse oldu, evde satarık hediye ederik)
teşekkürler.
Kart numarasını elle girince düzeliyor genelde sorun hocamalmaya çalışıyorum, taksit seçmediniz diyor herhalde stok bitti
mouse hediye ederim diye aldım çer çöp mouselar o paraben o ucuz ürünleri unuttum ya iyi hatırlattın eyv usb bitmiş gerçi
ajazz ak820pro bu klavyeden daha iyi ben kullanıyorum ajazzı, Ajazzın 20-30 dolarlık ürünü değil ak820 pro elbette bu üründe iyi özellikle fiyatı yoksa paylaşmazdım2k ya tr garantili rog un olduğu yerde ajazzz majazz bisiler yazıyorlar cidden çok garip bir forum burası
İkisini de kullandım. Asus'un kasası daha kaliteli yalnızca. Tavsiye etmem geçmenizielimde ajazz ak820 pro var buna geçilir mi acaba ?