asus rog strix vs Asus Rog Zephyrus

ananas

80+
Reaksiyon skoru
1
bilgisayarlar konusunda pek bir bilgim yok insanların yönlendirmesiyle buldum bunları da sizce hangisini tercih etmeliyim oyun odaklı kullanacağım
önerebilceğiniz 23 000 tl aralığında başka bilgisayarlarda varsa önerirseniz sevinirim

bilgisayarlar konusunda pek bir bilgim yok insanların yönlendirmesiyle buldum bunları da sizce hangisini tercih etmeliyim oyun odaklı kullanacağım
önerebilceğiniz 23 000 TL aralığında başka bilgisayarlarda varsa önerirseniz sevinirim

çok güzel sistem asus zephyrus ama 3050 yerine 3060 olsa al derdim

önerebilceğiniz 23 000 TL aralığında başka bilgisayarlarda varsa önerirseniz sevinirim

Bunu alırdım 3060 3050ti yok eder

zephyrus mantıklı olur aralarında bu arada vatan şart mı?

Bunu alırdım 3060 3050ti yok eder
lenovo ilr ilgili çok kötü yorum okudum normalde en başlarda bunu düşünüyordum yorumları okuduktan sonra asus modellerine bakmaya başladım

lenovo ilr ilgili çok kötü yorum okudum normalde en başlarda bunu düşünüyordum yorumları okuduktan sonra asus modellerine bakmaya başladım
Lenovo ile ilgili tek adaptör sorunu var diye biliyorum. Ama bu modelde yoktu sanırım

Hocam zephyrus serisi çok üst segment cihazlar. Plastik kasa 3060 yerine ben zephyrus alırdım. Kas gücü haricinde diğer konularda çok önde.

sırf kasasi iyi diye zeyphrus alınmaz, içindeki 3050 bile gücü kısılmış versiyonu pil ömrü amaçlı bi model.yukarida atilan nitro veya ipg3e bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,904
Üyeler
193,190
Son üye
Slipint1226
Geri