Asus rog strix xg259qns monitör aldım

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
6-7 sene önce 240hz versiyonunu kullandım, muazzam bir monitördü. Amacınız oyun ve özellikle FPS ise sanırım fazlasıyla tatmin edecektir. Kaldı ki 240hz olan beni son derece tatmin etmişti ve gerçekten IPS / VA'lara göre fazlasıyla akıcıydı (FPS için).

6-7 sene önce 240hz versiyonunu kullandım, muazzam bir monitördü. Amacınız oyun ve özellikle FPS ise sanırım fazlasıyla tatmin edecektir. Kaldı ki 240hz olan beni son derece tatmin etmişti ve gerçekten IPS / VA'lara göre fazlasıyla akıcıydı (FPS için).
Sizin kullandığınız XG27AQ değil miydi? 240hz olarak hangisini kullandınız merak ettim. Arada panel farkı olduğu için ikisi de bambaşka bir performans verebilir.

Bu varken Asusa 17k vermenin bir mânâsı yok.
Hocam marka takıntım var biraz monitör de BenQ markası ve Asusa çok güveniyorum diğer markalar açıkcası hiç güven vermiyor Gamebooster Gibi markalar

Sizin kullandığınız XG27AQ değil miydi?
Şuan kullandığım evet. XG248Q ise ondan önceki monitörümdü. Zaten XG27AQ'ya yönelmemin sebeplerin biri de bir önceki monitörümün gerçekten beni fazlasıyla tatmin etmesiydi ve o zamanlar sadece PUBG oynuyordum.

Hocam marka takıntım var biraz monitör de BenQ markası ve Asusa çok güveniyorum diğer markalar açıkcası hiç güven vermiyor Gamebooster Gibi markalar
Hocam dell ile gamebooster aynı mı yapma etme. Hiç mi araştırmıyorsunuz veya yurt dışına falan bakmıyorsunuz?

Şu tarz yorumlar cidden içimi çok rahatlatıyor hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dell ile gamebooster aynı mı yapma etme. Hiç mi araştırmıyorsunuz veya yurt dışına falan bakmıyorsunuz?
Hocam Asus mu Dell mi deseler burda herkes asus markasını tercih etmez mi ?

Hocam sizce nasıl bir monitör ? Beğendiniz mi ?

Şu tarz yorumlar cidden içimi çok rahatlatıyor hocam :)

Hocam Asus mu Dell mi deseler burda herkes asus markasını tercih etmez mi ?
Tamin ediyorum dostum lakin bende böyle süreçlerden geçiyorum ve son dönemde bir alım yaptım, gelmesini bekliyorum. Ama Dell ve Asus arasında fiyat farkı yoksa, Asus fakat bu denli fark varken, Dell size yeterli olacaktır. Olay Asus kötüdür anlamına gelmiyor, sadece 7K farka değmez. Kaldı ki Dell'in garanti servisi, Asus'a göre çok daha iyi hatta "çok çok çok" daha iyi ülkemizde.

Hocam Dell markasına hiç güvenemiyorum ya monitör de iki marka bilirim BenQ ve Asus inşallah bu monitör beni üzmez ya
Tamin ediyorum dostum lakin bende böyle süreçlerden geçiyorum ve son dönemde bir alım yaptım, gelmesini bekliyorum. Ama Dell ve Asus arasında fiyat farkı yoksa, Asus fakat bu denli fark varken, Dell size yeterli olacaktır. Olay Asus kötüdür anlamına gelmiyor, sadece 7K farka değmez. Kaldı ki Dell'in garanti servisi, Asus'a göre çok daha iyi hatta "çok çok çok" daha iyi ülkemizde

Geri