Neler Yeni

Asus Rog Zephyrus G14 vs Acer Nitro 5

Astrhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ata
Hocam bir şeyi çok merak ettim, 3070 bana bir süre DLSS açtırmayacaktır ve 8Gb sayesinde daha uzun ömürlü gibi geliyor. 4060 alamam zaten zor 31k yaptım, 4050'de DLSS 3.0 ve FG var diye ekran kartının ömründen kısmak bana pek mantıklı gelmiyor.
@OzanKrm

Son düzenleme:

PNSHER

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
emin ol zorlamaz. 2kilo o üründe. Boyutuna gelecek olursak büyük boy defter kullanan biriysen aynı boyutta olacak laptop zaten. Alacağı çanta bile 15.6inç laptopa göre olacak. O yüzden taşıma işini boşver.

pile gelecek olursak evet g14 6 saat pil süresi verir ve PD kullanacaksan telefon adaptörü ile şarj edebilirsin. (35w ve üstü şarj aleti lazım.)

dlss ile amd yarışamıyor emin olabilirsin. fsr rezalet. Bende amd işlemci olduğu için fsr ın kapasitesinden tam anlamıyla yararlanabiliyorum. Ama Dlss e asla yetişemez. O yüzden oyun düşünüyorsan nvidia kesinlikle çok iyi. ama valo için de Dlss lazım değil.

İki bilgisayarda güçlü fakat benim tavsiyem böyle bir karşılaşmada acer olur.
Ayrıca servis konusunda türkiyede asus en kötü firma. Onu da söyleyeyim. Bir sorun olursa paranla rezil olursun. Ölü piksel, ışık sızması vsvs
abi asus-acer ortak zaten onu da söyle :D

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
3

Astrhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ata
Agam yok laptoplar çok oynak bu biter x laptopu indirime girer, para varken araştırmak lazım yani :)
Doğru vallaha ne diyim ama şu an istesemde alamam zaten cebimde parada olsa şehir dışındayım ve kargo ne zaman gelir bilmiyorum, alırsam ve geldiği zaman evde olmaz isem ne yapacağımı bilmiyorum.

En İyi Cevap
3
Doğru vallaha ne diyim ama şu an istesemde alamam zaten cebimde parada olsa şehir dışındayım ve kargo ne zaman gelir bilmiyorum, alırsam ve geldiği zaman evde olmaz isem ne yapacağımı bilmiyorum.
Hocam şubeden alım yapın kargoyu 3 gün şubede bekliyor. + olarak kargo firmalarında genelde randevulu kargo var ve erteletebilme imkanıda var. Bunları kullanın.

Astrhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ata
Hocam şubeden alım yapın kargoyu 3 gün şubede bekliyor. + olarak kargo firmalarında genelde randevulu kargo var ve erteletebilme imkanıda var. Bunları kullanın.
Öyle olursa haftaya alabilirim. Çok teşekkürler. :D (çok heyecanlıyım bu arada ilk defa kendi paramla bilgisayar alacağım.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,203
Üyeler
162,649
Son üye
Roter
Top Bottom