tamamdır teşekkür ederimBazı modeller 2 fanlı oluyor bazıları 3 fanlı oluyor isim ile alakası yok onun.
tamamdır hocam bi de sistemine baktımda ben de seninki gibi toplayacağım memnun musun sistemden?Strix 2 fanlı ROG Strix 3
İşlemcim yetmiyor, ram yetmiyor, SSD kronik sorunlu, kasa hava almıyor istersen sen bütçe ver ben sana toplayim ben böyle toplamak zorunda kaldımtamamdır teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır hocam bi de sistemine baktımda ben de seninki gibi toplayacağım memnun musun sistemden?
Hocam ben 3500x asus rtx 2060 evo gigabyte b450m s2h gskill 3200mhz 16gb (2.8) alacağım kasa ve ssd de karar kılmadım kasa ssd harşç iyi miİşlemcim yetmiyor, ram yetmiyor, SSD kronik sorunlu, kasa hava almıyor istersen sen bütçe ver ben sana toplayim ben böyle toplamak zorunda kaldım
SSD hariç olmamış dediğimi alabilirsinHocam ben 3500x asus rtx 2060 evo gigabyte b450m s2h gskill 3200mhz 16gb (2.8) alacağım kasa ve ssd de karar kılmadım kasa ssd harşç iyi mi
Yani anakart ekran kartı ram falan kötü müSSD hariç olmamış dediğimi alabilirsin
Sistem güzel fakat pahalıYani anakart ekran kartı ram falan kötü mü