🔥İndirim ASUS RTX 4070 indirim

Valla işte mantıklı dostum ama cidden hayatımda 2.el ürün kullanmadım :) çok zor :D kardeşimden aldığım kartı bile kullanmak istemiyorum öyle diyeyim. Aldığım ürünleri de yıllarca kullanırım bir sorun olmazsa :) Telefondan tut, pc parçası, aldığım walkman ler bile duruyor :D koleksiyon da seviyorum o da var.
Bende öyle çok temiz düzenli kullanırım ikinci elde çok almisimdir temiz olduğuna inandığım parçalari

Bu fiyatlar duruyorken ihtiyacı olan alsın. Sonra gene normal fiyata çıkacaktır muhtemelen

inceleme isteyenler buraya bakabilirler kart güzelmiş ya. Ventus alayım diyordum ama :) Buna da dönebilirim.

Stoklar yenilenince lansman fiyatından mı gelir daha pahalıya mı? 4070Ti da nasıl olmuştu?

650w yeterlidir 5700x 5800x olabilir 13400f birde yeter diye düşünüyorum fazlası daha iyi olur tabi 😃
İşlemci ve ekran kartını daha almamıştım. alınacaklar listesi güncellendi fırsatçılar yüzünden zamlanmazsa ryzen 7 5800x3d 4070 alcam hayırlısı bakalım 😄

İşlemci ve ekran kartını daha almamıştım. alınacaklar listesi güncellendi fırsatçılar yüzünden zamlanmazsa ryzen 7 5800x3d 4070 alcam hayırlısı bakalım 😄
İkinci el 3060ti al geç boşver sen 😂 ben 3060ti yı çok beğeniyorum minimum bütçe ile mükemmel performans veriyor

İkinci el 3060ti al geç boşver sen 😂 ben 3060ti yı çok beğeniyorum minimum bütçe ile mükemmel performans veriyor
Yok sarmaz 3070 ten aşağı düşmem almışken de iyisi olsun sonra al sat alsat uğraşamam birde ikinci el uğraşmak istemiyorum bir ton mining çıkması kart dolu

Bence lansman fiyatı pahalı önceki dönem lansman fiyatları daha dipteydi.

Geri