Asus tuf 3 fanlı 3070

Reaksiyon skoru
3
2. El asus tuf gaming 3070 3 fanlı ekran kartını almayı düşünüyorum 3 ay garantisi var furmark testinde bi problem varmıdır teşekkürler

Ekler

• IMG-20251005-WA0000.webp
    IMG-20251005-WA0000.webp
    425.9 KB · Hit: 56
Emsallerine yakın fiyatta ise bakım için pazarlık payında yardımcı olmuyorsa başka karta bakabilirsin.

Yok karşı taraf fiyatta ikramda bulunuyorsa al geç. Bakımını yap ve keyifle kullan.

Emsallerine yakın fiyatta ise bakım için pazarlık payında yardımcı olmuyorsa başka karta bakabilirsin.

Yok karşı taraf fiyatta ikramda bulunuyorsa al geç. Bakımını yap ve keyifle kullan.
11 e veriyor hocam 3 ay garantisi var

bir problem yok ayrıca bakım vakti gelmemiş normal durumda alabilirsin.
Çokta normal değil hocam. Testin daha başlarında diyebiliriz. 4 dakika 52 saniyede tamam alınır veya alınmaz bence denilmez.

Ben kart alırken ve satarken 10-15 dk olmadan almam satmam. O stabil çizgi için 3-5 dk yeterli değil. Alan arkadaşlarda genelde furmark 15 dk fan oto fhd test istiyor.

Çokta normal değil hocam. Testin daha başlarında diyebiliriz. 4 dakika 52 saniyede tamam alınır veya alınmaz bence denilmez.

Ben kart alırken ve satarken 10-15 dk olmadan almam satmam. O stabil çizgi için 3-5 dk yeterli değil. Alan arkadaşlarda genelde furmark 15 dk fan oto fhd test istiyor.
çok bir şey oynamaz bak gör 30 dk çalıştır oynayacağı taş çatlasa 2 derece.

çok bir şey oynamaz bak gör 30 dk çalıştır oynayacağı taş çatlasa 2 derece.
Tahminen ki gpu sıcaklığı atıyorum 10 dakika veya sonrasında 74-75 derece olsun... Bu kabul edilebilir. Ama Hotspot 90 vs görürse ki muhtemelen görecek bu kez ani FPS düşüşleri droplar can sıcak. Alırken testi biraz daha uzun istemek iki tarafında alışverişte güvencesi...

Tahminen ki gpu sıcaklığı atıyorum 10 dakika veya sonrasında 74-75 derece olsun... Bu kabul edilebilir. Ama Hotspot 90 vs görürse ki muhtemelen görecek bu kez ani FPS düşüşleri droplar can sıcak. Alırken testi biraz daha uzun istemek iki tarafında alışverişte güvencesi...
1-Hocam garantiye yollasak garanti termal macun değişimi yaparmı

2-Ekran kartı bakımı çok zor birşeymi herhangi bir bilgisayarcı yapabilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri