Asus Tuf F15 H.O mu? G.O mu?

Reaksiyon skoru
41
Merhaba dostlar,

Yazdan beri bir laptop almak istiyordum ekonomik durumumun yeni düzelmesi sebebiyle daha yeni alabildim. Fiyatına göre değilde özelliklerine göre fps oyunlarında nasıldır yorum yapabilir misiniz? Valorant, rust pubg gibi oyunlarda beni idare eder diye düşünerek aldım. Daha 1 gün oldu fakat valorant oynarken dahi fan çok çalışıyormuş gibi hissediyorum. Oyundan çıkıyorum forumda gezerken bile bazen fan sürekli çalışıyor normal bir durum mudur? Daha sadece Valorant da deneme imkanım oldu 144fps alıyorum orta kalitede.

Aynı laptopu kullanıyorum. Fan sesi fazla ama bu sisteme göre gayet normal yalnız bendekinde 1650ti var o fiyata aldıysan pahalı almışın kral deseydin bunu satardım 11bine falan

hocam g.o bu paralara 3050 var,

Aynı laptopu kullanıyorum. Fan sesi fazla ama bu sisteme göre gayet normal yalnız bendekinde 1650ti var o fiyata aldıysan pahalı almışın kral deseydin bunu satardım 11bine falan
Valla dostum yazın 3050 li laptoplara bakıyordum bu laptop un 12-13k civarında olduğunuda gördü bu gözler :) o yüzden artık fiyat konusunu sorgulamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam g.o bu paralara 3050 var,
link?

Valla dostum yazın 3050 li laptoplara bakıyordum bu laptop un 12-13k civarında olduğunuda gördü bu gözler :) o yüzden artık fiyat konusunu sorgulamıyorum.

link?

hocam ben hatırlıyorum 2021 nisan aylarında bu laptoplar 7k falandı

hocam ben hatırlıyorum 2021 nisan aylarında bu laptoplar 7k falandı

link?
2021 nisanı geçtim ben 2022 nisan sonu almışım yine de bu kadar pahalı değildi bu bir de 6 ay vade farksızdı

Ekler

• 1673203229993.png
    1673203229993.png
    56 KB · Hit: 43
Bu laptopları gördüm hocam hem amd hemde acer ve hp almak istemedim.
2021 nisanı geçtim ben 2022 nisan sonu almışım yine de bu kadar pahalı değildi bu bir de 6 ay vade farksızdı
Fena hocam valla bende 2021 sonunda iphone 12 mini almıştım 8k ya şimdi 20k :D

Özetle fiyata vs çok takılmıyorum da bu fan sesi bir tık rahatsız etti performans olarak ne oynayabilirim o kısmını merak ediyorum aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,081
Üyeler
184,725
Son üye
suley123
Geri