Aldım hocam ya f16 hakkında düşünceleriniz neler ?Bunada bakabilirsin sizin attığınızdan daha yüksek sistem
Biraz erken karar vermişsiniz ama yinede güzel bir sistem h.oAldım hocam ya f16 hakkında düşünceleriniz neler ?
Allah razı olsun hocam erken karar vermek en son deninebilecek şey.Biraz erken karar vermişsiniz ama yinede güzel bir sistem h.o
hocam elinize ulasti mi acaba inceler misiniz pil suresi en merak ettigim seyAllah razı olsun hocam erken karar vermek en son deninebilecek şey.
Aylardır bilgisayar araştırıyorum ve çok kararsızdım sorunsuz olması en önemli faktördü ve bu konuda asus farklı seviyede
O yüzden bu cihazı tercih ettim yinede teşekkürler
Maalesef ulaşmadı ama yarın geliyor iletişim için sosyal medya hesabını ver elimden geldiğince yardımcı olayımhocam elinize ulasti mi acaba inceler misiniz pil suresi en merak ettigim sey
Elime ulaştı hocam bilgin olsunhocam elinize ulasti mi acaba inceler misiniz pil suresi en merak ettigim sey
hocam acaba yapabilirseniz pil testi yapabilir misiniz hem dahili gpu ile hemde harici ile merak ediyorum. Deneyebilme sansiniz varsa tabi simdiden tesekkur ederimElime ulaştı hocam bilgin olsun
Dediğim gibi ulaşabileceğim bir sosyal medya verirseniz yardımcı olabilirimhocam acaba yapabilirseniz pil testi yapabilir misiniz hem dahili gpu ile hemde harici ile merak ediyorum. Deneyebilme sansiniz varsa tabi simdiden tesekkur ederim
instagram scalumaDediğim gibi ulaşabileceğim bir sosyal medya verirseniz yardımcı olabilirim
Ekledim hocam seve seve yardımcı olacağımHocam tufan.drs benimde bir kaç sorum olucak eklerseniz sevinirim