Neler Yeni

🔥İndirim Asus TUF GAMING 750B 80+ Bronze PSU - 1.699 TL (OUTLET)

Çok kötü bu arada. Bronz psuya göre çok fazla fiyatı gold var bu paralara
Neye göre çok kötü neyi kötü
Bronze dediğin o psu birçok gold a taş çıkarır çoğu çakma gold
Ben o psu yu tam yükte bir buçuk yıl mining de kullandım taş gibi hala ve gram ses yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,145
İsim
Murat Orhan
Neye göre çok kötü neyi kötü
Bronze dediğin o psu birçok gold a taş çıkarır çoğu çakma gold
Ben o psu yu tam yükte bir buçuk yıl mining de kullandım taş gibi hala ve gram ses yok
Aynen kanka sfx,MWE ve performance gd serisi çakma gold. Doğru diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

1800 TL'ye sırf asus diye bronz psu almam hocsm. 2000 TL'ye 800w performance gd gold alırım.

Aynen kanka sfx,MWE ve performance gd serisi çakma gold. Doğru diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

1800 TL'ye sırf asus diye bronz psu almam hocsm. 2000 TL'ye 800w performance gd gold alırım.
Ben gd kullandım aldım ve geri iade ettim hem malzeme kalitesini kötü buldum hemde sesli çalışıyordu ayrıca daha fazla ısınıyordu
Ben dikkat ettiyseniz marka model belirtmedim parası şuan fazla olabilir ama piyasada bilinmedik gold diye geçen birçok psu dan daha iyi dedim amacım buydu yanlış yorumladınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,145
İsim
Murat Orhan
Ben gd kullandım aldım ve geri iade ettim hem malzeme kalitesini kötü buldum hemde sesli çalışıyordu ayrıca daha fazla ısınıyordu
Ben dikkat ettiyseniz marka model belirtmedim parası şuan fazla olabilir ama piyasada bilinmedik gold diye geçen birçok psu dan daha iyi dedim amacım buydu yanlış yorumladınız
Anladim demek istediğinizi ama ben bunları söylerken poweboost,rush,inca,rampage gibi markaları dışarıda tuttum. Performance gd serisinin malzeme kalitesi coolermaster deepcool fsp seviyesindedir, size psikolojik olarak kötü geldiğini düşünüyorum

Anladim demek istediğinizi ama ben bunları söylerken poweboost,rush,inca,rampage gibi markaları dışarıda tuttum. Performance gd serisinin malzeme kalitesi coolermaster deepcool fsp seviyesindedir, size psikolojik olarak kötü geldiğini düşünüyorum
Valla bilmiyorum hocam belki bana gelen ürün sorunluydu ama ben bu farkı yaşadım hissettim yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,264
Üyeler
163,456
Son üye
Kuversa
Top Bottom