Hocam anlık internet drobu yiyorum nedenEthernet kablosu bağla ilk kurulumda, sonra yüklersin wifi sürücüsünü.
Hocam anlık internet drobu yiyorum nedenEthernet kablosu bağla ilk kurulumda, sonra yüklersin wifi sürücüsünü.
Daha açıklayıcı olman lazım dostum.Hocam anlık internet drobu yiyorum neden
wifi de hocam Driverları tam yükledimDaha açıklayıcı olman lazım dostum.
Driverları tam yükledin mi?
Ethernet mi Wi-fi mi?
Ethernet ise kablo değiştirdin mi?
Kabloda arıza olabilir vs.vs.
Drop yiyorum derken tam olarak nasıl yani ?wifi de hocam Driverları tam yükledim
bir anda ms giriyor sadece oyunda olmuyorDrop yiyorum derken tam olarak nasıl yani ?
Speedtest yaptığında ping var mı?bir anda ms giriyor sadece oyunda olmuyor
sürekli olmuyor 2 dk da bir felanSpeedtest yaptığında ping var mı?
Mux açık mı?Bu bilgisayar tam bir balon. 140W ekran kartı olduğunu söylüyorlar ama hiçbir zaman bu değeri görmüyor max 90w görüyor. Sadece GPU’yu tam kullanan fps test programları ile test ettiğimde 130W falan gördü ama oyunlarda asla bu değeri görmüyor. ETS2 ultra ayarlarda i7 11800H ve RTX 3060 95W acer bilgisayarım 90FPS alırken bu 70FPS görüyor üstüne üstlük arada 50FPS’ ye düşüyor. Ucuz fiyat ile insanları güzel kandırdılar.
Ramleri arttırıp dual channel yaptınız mı?Bu bilgisayar tam bir balon. 140W ekran kartı olduğunu söylüyorlar ama hiçbir zaman bu değeri görmüyor max 90w görüyor. Sadece GPU’yu tam kullanan fps test programları ile test ettiğimde 130W falan gördü ama oyunlarda asla bu değeri görmüyor. ETS2 ultra ayarlarda i7 11800H ve RTX 3060 95W acer bilgisayarım 90FPS alırken bu 70FPS görüyor üstüne üstlük arada 50FPS’ ye düşüyor. Ucuz fiyat ile insanları güzel kandırdılar.
Değil tabii ki de. En yüksek modda.Mux açık mı?
Yapmadım henüz ancak karşılaştırdığım acer i7 11800h rtx3060 cihazında da tek 8gb ram var. bu cihaz 5 para etmez. aynı fiyata aldığım acer daha iyi.Ramleri arttırıp dual channel yaptınız mı?