Ben kurduğumdan beri böyle bir sorun yaşamadım , kullandım da ayrıca sürekli Bluetooth u. Windows kaç yüklediniz? Win11 pro var bende. Virüs gibi bişey olabilir mi buna sebep acaba?Şaka gibi ya,yine bluetooth silindi kendi kendine ve bu sefer hiç gelmiyor geri.Bu nasıl bir saçmalıktır!
Ben de 11 pro yükledim.Araştırdım biraz ve sadece bende olan bir problem değilmiş.Diğer ürün kullanıcılarında da çok fazla görülen olaymış.Sorun şu ki kafasına göre kaybolup geri geliyor.Mesela şuan geri geldi bluetooth Yemin ediyorum böyle saçma bir olayla daha önce karşılaşmadım.Ben kurduğumdan beri böyle bir sorun yaşamadım , kullandım da ayrıca sürekli Bluetooth u. Windows kaç yüklediniz? Win11 pro var bende. Virüs gibi bişey olabilir mi buna sebep acaba?
Böyle bir sorun yaşamana çok üzüldüm. Acaba diğer alan arkadaşlarda durumlar nasıl ?Ben de 11 pro yükledim.Araştırdım biraz ve sadece bende olan bir problem değilmiş.Diğer ürün kullanıcılarında da çok fazla görülen olaymış.Sorun şu ki kafasına göre kaybolup geri geliyor.Mesela şuan geri geldi bluetooth Yemin ediyorum böyle saçma bir olayla daha önce karşılaşmadım.
Ki en büyük problemim bu da değil.Nedense oyun açınca ekran kartının %2sini kullanıyor ve 28-30 fps alıyorum.Ekran kartı 50 derece felan.Ultimate moda alınca %%15-20lere çıkıyor kullanım ve sıcaklık 57 derece oluyor.Fps 130-145 arası gidip geliyor ve arada 90-100 lere inip tekrardan çıkıyor.Ayrıca fanlar durmadan deli gibi çalışıyor.Ayarlamaya çalışıyorum pek farketmiyor.Kalite moduna alınca sadece internette dolaşırken cpu 45 derecelerde dolanıyor.Oyunlarda 55-60 derecelerde oluyor.Fakat fps de o oranda azalıyor resmen.Daha önce ilk çıktığı gibi laptop almamıştım ve böylesi saçma şeylerle uğraşmamıştım.
Bana normal dolaşırken sessiz,sakin ve düşük sıcaklık,oyun veya farklı bir şey yaparken de canavara dönüşecek ayarlar gerekiyor.Bunların hepsini bir arada bulabileceğim konu felan var mı?Bilen varsa ve yönlendirirse çok sevinirim.Teşekkürler..
Bende hiç bir sorun yok ne kendi kendine silme veya başka bir sorun ilk geldiginde FPS değerleri düşüktü ama driverler felan derken şu an gayet iyiBöyle bir sorun yaşamana çok üzüldüm. Acaba diğer alan arkadaşlarda durumlar nasıl ?
Yeni ürün olmasından kaynaklanıyor sanırım bu durumlar Asus ile görüşmem de kendi sitelerinden indirdiğim armour crate i silmemi ve kendi gönderdikleri linkten indirmemi istediler. Onlarda aynı şeyi söyledi yazılımla düzelecek durumlar olacaktır diye. Nvidia nın son sürümü indirip güncellendim hatta tekrar kaldırdım kurdum ama sonuç elde edemedim. Bunlar yetmezmiş gibi internet problemi yaşadım bide o yüzden oyun vs indirip oynayamadım henüz cumartesi günü oyun tecrübe edeceğim bakalım beni de neler bekliyor paylaşıyor olacağım sizlerle. Böyle böyle yola getircez arkadaşı başka şansımız yok sanırım =) yada satıp PlayStation 5 mis gibiBen de 11 pro yükledim.Araştırdım biraz ve sadece bende olan bir problem değilmiş.Diğer ürün kullanıcılarında da çok fazla görülen olaymış.Sorun şu ki kafasına göre kaybolup geri geliyor.Mesela şuan geri geldi bluetooth Yemin ediyorum böyle saçma bir olayla daha önce karşılaşmadım.
Ki en büyük problemim bu da değil.Nedense oyun açınca ekran kartının %2sini kullanıyor ve 28-30 fps alıyorum.Ekran kartı 50 derece felan.Ultimate moda alınca %%15-20lere çıkıyor kullanım ve sıcaklık 57 derece oluyor.Fps 130-145 arası gidip geliyor ve arada 90-100 lere inip tekrardan çıkıyor.Ayrıca fanlar durmadan deli gibi çalışıyor.Ayarlamaya çalışıyorum pek farketmiyor.Kalite moduna alınca sadece internette dolaşırken cpu 45 derecelerde dolanıyor.Oyunlarda 55-60 derecelerde oluyor.Fakat fps de o oranda azalıyor resmen.Daha önce ilk çıktığı gibi laptop almamıştım ve böylesi saçma şeylerle uğraşmamıştım.
Bana normal dolaşırken sessiz,sakin ve düşük sıcaklık,oyun veya farklı bir şey yaparken de canavara dönüşecek ayarlar gerekiyor.Bunların hepsini bir arada bulabileceğim konu felan var mı?Bilen varsa ve yönlendirirse çok sevinirim.Teşekkürler..
Satıcılar genelde asus modellerde pro değil de home tavsiye ediyordu mesela zephurus rog gibi modellerde. Çünkü sorun yaşayanlar olmuş çok pro sürümlerden dolayı. Bence win11 home yükleyin.Ben de 11 pro yükledim.Araştırdım biraz ve sadece bende olan bir problem değilmiş.Diğer ürün kullanıcılarında da çok fazla görülen olaymış.Sorun şu ki kafasına göre kaybolup geri geliyor.Mesela şuan geri geldi bluetooth Yemin ediyorum böyle saçma bir olayla daha önce karşılaşmadım.
Arkadaşlar bu tip sorunları hiç yaşamayan Arkadaşlar varsa ne yaptılar anlatırlarsa seviniriz ben daha pc'yi kuramadım, birde oyunlarda 140w gören oldu mu hiç, yada en azından 115w?Ben de 11 pro yükledim.Araştırdım biraz ve sadece bende olan bir problem değilmiş.Diğer ürün kullanıcılarında da çok fazla görülen olaymış.Sorun şu ki kafasına göre kaybolup geri geliyor.Mesela şuan geri geldi bluetooth Yemin ediyorum böyle saçma bir olayla daha önce karşılaşmadım.
Rtx 4060'lı rog strix var onu oneririm stok yoktu en son ama gelirse onu alın mutlaka. Tuf'a o kadar para vermem sahsen. Tuf, nitro, ideapad, victus giris seviyesi cihazlar hocam, bu cihazlara 27-28'den fazla verilmez şahsen.ASUS TUF FX507ZV4-LP055W/Core i7-12700H İşlemci/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060 Ekran Kartı/15.6''/WIN11 Gaming Laptop Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS TUF FX507ZV4-LP055W/Core i7-12700H İşlemci/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060 Ekran Kartı/15.6''/WIN11 Gaming Laptop Gri fiyatı vewww.mediamarkt.com.tr
Aradaki farka değer mi?
Rtx 4060'lı rog strix var onu oneririm stok yoktu en son ama gelirse onu alın mutlaka. Tuf'a o kadar para vermem sahsen. Tuf, nitro, ideapad, victus giris seviyesi cihazlar hocam, bu cihazlara 27-28'den fazla verilmez şahsen.
Hocam aslında bu modeli sorma sebebim mediamarkt da vade farksız 12 taksit yapabiliyor olma durumu. Bahsettiğin cihazın linki var mı özelliklerine bakabileceğim?