Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Evet teşekkürler arkadaşlar,hallettim.Ulti moda alınca rtx4050 göstermeye başladı heryerde.İçime serin su serptiniz,çok sağolun :)
rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu geçmiş yorumlarda benzer sorunları yaşayanlar çözümleriyle beraber yazdı bunları siz yine cihazı kullanın bakın kontrol edin varsa bir sorun görüşün tabii ki fakat söylediğiniz gibi sahte vs. bir durum yok yani orada bir hatalı başlık girilmiş

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

jahearys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Faruk Dönmez
Dostlar bu laptopu yeğenim için satın aldım. Valorant yükledim ama van9003 hatası veriyor, sanırım tpm ayarlarından kaynaklanıyor. Biosa girdiğimde tpm veya ftpm adı geçen hiçbir şey yok. Böyle bir tpm sorunu yaşayan var mı ?
biosu güncelleyebilirsiniz belki eğer güncel değilse, izlediğim videolarda sonradan açabilirsiniz diyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
Dostum bunun nedeni mux switch normal modda iken mux kapalı oluyor iş pc moduna alıyor stok ekran kartı ile daha çok pil gitmesi için ultimate'e alınca mux açılıyor ekran kartı devreye giriyor mux mantıklı bu konuda
O zaman standart moda geri almalı mıyım? Oyun oynarken otomatik olarak açılıyorsa o zaman öylesi daha mantıklı oluyor.En azından pil ömrü uzar.

HDogus

80+ Bronze
Hocam peki 4060 li 140W bir model ile bunun arasindaki ortalama fps farki ne olur bilgin var mı?
Aynı watt olanlar için konuşursak ağır oyunlarda ortalama 10-15fps oynuyor ama 4060 da 8gb vram var o yönden avantajlı.

Ekler

• A384ED57-A201-4FF0-9711-092F0227D59B.png
    A384ED57-A201-4FF0-9711-092F0227D59B.png
    1.8 MB · Hit: 106

Shouyang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Utku
O zaman standart moda geri almalı mıyım? Oyun oynarken otomatik olarak açılıyorsa o zaman öylesi daha mantıklı oluyor.En azından pil ömrü uzar.
Cihaz benim haftaya haftasonu elime ulasicak otomatik açılıyor mu bilmiyorum onu denemek lazım lakin açılmıyorsa manuel olarak oyun oynamadığınız zamanda standarta almak daha sağlıklı olur mux kapanmış olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
Ne yaptıysam bir türlü bluetooth çalıştıramadım.Diğer arkadaşlarda da aynı problem mevcut mu aceba?Win 11 kurdum sağ altta wifi-pil tasarrufu olan bölgede bluetooth işareti çıkartamıyorum.

crimeboss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
omer omer
Ne yaptıysam bir türlü bluetooth çalıştıramadım.Diğer arkadaşlarda da aynı problem mevcut mu aceba?Win 11 kurdum sağ altta wifi-pil tasarrufu olan bölgede bluetooth işareti çıkartamıyorum.
Bu konuda ilgili driver var oradan indirip çalıştırabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Caner
Mesaj otomatik birleştirildi:

mail yaz atayım programı bende forumdan indirdim. asus un kendi driver ı

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
Bu konuda ilgili driver var oradan indirip çalıştırabilirsiniz.
Tamamdır buldum teşekkürler.Merak edenler içinde 18. sayfada buldum.
Kendi ürünün driverı olarak koyduğu çalışmıyor.3 saattir her türlü saçmalığı denedim yemin ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mail yaz atayım programı bende forumdan indirdim. asus un kendi driver ı
Sağol sonradan gördüm yazdığını ama hallettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Caner
Tamamdır buldum teşekkürler.Merak edenler içinde 18. sayfada buldum.
Kendi ürünün driverı olarak koyduğu çalışmıyor.3 saattir her türlü saçmalığı denedim yemin ediyorum.

Sağol sonradan gördüm yazdığını ama hallettim.
aramakla uğraşma diye dedim bulduysan hayırlı olsun. bende optimus seçeneğini açamıyorum deliricem asus la görüşüp video attım halen uğraşıyorum

jahearys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Faruk Dönmez
arkadaşlar ya pc bugün gelecek ama ram pazartesiye kaldı, sizce ram yükseltip mi kurayım yoksa win kurup 3 gün kullanıp sonra mı takayım çok bilmiyorum bir şey olmaz herhalde pazartesi taksam değil mi

crimeboss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
omer omer
arkadaşlar ya pc bugün gelecek ama ram pazartesiye kaldı, sizce ram yükseltip mi kurayım yoksa win kurup 3 gün kullanıp sonra mı takayım çok bilmiyorum bir şey olmaz herhalde pazartesi taksam değil mi
Dostum aynı soruyu neden 50 kez soruyorsun. Fark etmez nasıl kurarsan kur.

Top Bottom