Hangi şehirdesinizarkadaşlar ram kiti aldığımdan içinden çıkan 8gb ram i satıyorum 500 lira
muş merkez ama istanbuldan elden de kardeşim aracılığı ile de teslim edebilirim.Hangi şehirdesiniz
Ankaradayim maalesef.muş merkez ama istanbuldan elden de kardeşim aracılığı ile de teslim edebilirim.
16 gb ram ve 1 tb ssd alan varsa aldığı yerin linkini bırakabilir mi rica etsem? uyumluluk sorunu olmaması için direkt ondan sipariş vermek istiyorum
Bence de kurmayın. Hata ettiğimi anladım. Şu an restoration pointten her şeyi geri aldım.Sakın kurmayın.
rami nerden aldın linkini gönderebilir misin?arkadaşlar ram kiti aldığımdan içinden çıkan 8gb ram i satıyorum 500 lira
hocan yardımcı olmask adına herhangi bir 4800 mhz cl40 seviyesinde ram alabilirsiniz zaten çok fazla marka yok cihazın içindeki samsung marka.rami nerden aldın linkini gönderebilir misin?
https://www.n11.com/urun/kingston-f...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Akşam akşam aklıma girdin aldığım rami iade ediyorumRam indirimde. Lazım olan değerlendirsin. 2388 TL
Crucial 32GB Kit (2x16GB) DDR5 4800MHz CL401.1V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 32GB Kit (2x16GB) DDR5 4800MHz CL401.1V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Elbette senin paylaştığın daha iyi ama arkadaşın sorduğu kingston nv2 modeliydi ve kioxiada dram olduğundan dolayı daha iyi olacağını düşünüyorum.hocan yardımcı olmask adına herhangi bir 4800 mhz cl40 seviyesinde ram alabilirsiniz zaten çok fazla marka yok cihazın içindeki samsung marka.
Samsung M425R1GB4BB0 PC5-4800B-SC0 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
Samsung M425R1GB4BB0 PC5-4800B-SC0 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
https://www.n11.com/urun/kingston-f...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Bu daha iyi hocam
Valla ben de bundan sipariş verdim. Son olarak 1 tb ssd tavsiye edebilir misiniz?Ram indirimde. Lazım olan değerlendirsin. 2388 TL
Crucial 32GB Kit (2x16GB) DDR5 4800MHz CL401.1V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 32GB Kit (2x16GB) DDR5 4800MHz CL401.1V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba? CL401-1 uyumlu olur mu? CPU-Z den baktığımda memory kısmı CL 40 görünüyor. Bir sorun olur mu sizce?Ram indirimde. Lazım olan değerlendirsin. 2388 TL