Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF GAMİNG B650M-E WIFI 7761TL

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Colorful B650m V14 alın Wifili beyazı bundan daha dolu 5.300

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,258
İsim
Hacı
Kardes, adam Asus atıyor. Onu geçtim tuf serisini atıyor.

Sen msi, gigabyte, asrock geçtim, colorful diyorsun.

Malzeme ve materyal kalitesi denen bir şey var
puhahahhahahahahha

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
SERHAT BOZBAYIR
puhahahhahahahahha
Adam Asus materyal kalite diyo ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardes, adam Asus atıyor. Onu geçtim tuf serisini atıyor.

Sen msi, gigabyte, asrock geçtim, colorful diyorsun.

Malzeme ve materyal kalitesi denen bir şey var
Bende Asus Kullaniyorum kalite malite yok boş 7-8K lik urunune pcie 5 ne m2 nede X16 koyuyor siz buyrun alij

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Selami kaplan
Adam Asus materyal kalite diyo ya

Bende Asus Kullaniyorum kalite malite yok boş 7-8K lik urunune pcie 5 ne m2 nede X16 koyuyor siz buyrun alij

La cahil, o ana karta 2 tane Gen5 ssd takınca ekran kartı bile kullanamiyon, dahili gpu kullanman lazım. PCI express X1 moduna düşüyor, lane yani hat yetersiz diye.

Gen5 ssd Gen5 ekran kartı takınca 2.m2 yuvası iptal.

Hoş Gen5 ssd su an 10.000+ türk lirası. Onu alan da gidip colorful almaz.

Anca senin gibiler, kullanmayacagi seylere kagit üstünde inanıp para öder. Yoksa gamebooster, rampage, colorful gibi markalar nasıl satış yapsın

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
SERHAT BOZBAYIR
La cahil, o ana karta 2 tane Gen5 ssd takınca ekran kartı bile kullanamiyon, dahili gpu kullanman lazım. PCI express X1 moduna düşüyor, lane yani hat yetersiz diye.

Anca senin gibiler, kullanmayacagi seylere kagit üstünde inanıp para öder. Yoksa gamebooster, rampage, colorful gibi markalar nasıl satış yapsın
Gameboooster rampage ile colorfulu ayni kefeye koymuş köylü yürü tarlana 5080ini tak 9070 ini tak %5 daha az performans al Çok biliyosun ya Artist

quartle

80+ Gold

rampage ile colorfulu aynı keseye koyunca patladın :D

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
SERHAT BOZBAYIR

Sen bu kafayla 10-15k lik butun anakartlari piyasadan kaldirt zaten işlemciye bağlı pcie lane sayisi Boşa cikarmislar 3-4 tane gen 5li anakart Marka diye Msi Ventus al Msi b650M b al çirilciplak argbsiz 1 tane Gen4 ssdli 🤣🤣🤣

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Selami kaplan
Sen bu kafayla 10-15k lik butun anakartlari piyasadan kaldirt zaten işlemciye bağlı pcie lane sayisi Boşa cikarmislar 3-4 tane gen 5li anakart Marka diye Msi Ventus al Msi b650M b al çirilciplak argbsiz 1 tane Gen4 ssdli 🤣🤣🤣

La tamam, Colorful almışsın, kendini tatmin ediyorsun. Anladık.
Hiçbir zaman GEN5 SSD takmayacağın bir anakartı gen5 var diye satın almak. Standart tüketici.
Keşke almadan az inceleme yapsaydın.
Hadi yapmadın, sen aldın diye millete yanlış aldırma.

ATX 3.0 ve üstü PSU ile uyumsuz olabilir zaten. Hiç mi okumadın etmedin. Artık çalışıp çalışmaması şansınıza kalmış.
Eminim bunun gibi bir sorunu veya yorumu ilk defa okuyorsun. Neyse sen 1 tane daha al.

Daha başka sorunlarını anlatmaya devam edersem, kartından soğursun.
Adsız2.png
Adsız.png

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
SERHAT BOZBAYIR
La tamam, Colorful almışsın, kendini tatmin ediyorsun. Anladık.
Hiçbir zaman GEN5 SSD takmayacağın bir anakartı gen5 var diye satın almak. Standart tüketici.
Keşke almadan az inceleme yapsaydın.
Hadi yapmadın, sen aldın diye millete yanlış aldırma.

ATX 3.0 ve üstü PSU ile uyumsuz olabilir zaten. Hiç mi okumadın etmedin. Artık çalışıp çalışmaması şansınıza kalmış.
Eminim bunun gibi bir sorunu veya yorumu ilk defa okuyorsun. Neyse sen 1 tane daha al.

Daha başka sorunlarını anlatmaya devam edersem, kartından soğursun.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Asus kullaniyorum 😃😃😃 imzayida okumuyosun heralde

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
pozalba
Bu mübarek ayda bu mübarek günlerde Tuf un karşısında Colorful övecek motivasyonu Rabbim den niyaz ederim.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Selami kaplan
Asus kullaniyorum 😃😃😃 imzayida okumuyosun heralde

La imzanı niye okuyayım, 2. mesajında colorful al dedikten sonra bir imzan olabileceğini düşünmedim.
Madem asus kullanıyon, araştırmadan etmeden 2 döküman okuyarak millete niye colorful öneriyon.

Bu mübarek ayda bu mübarek günlerde Tuf un karşısında Colorful övecek motivasyonu Rabbim den niyaz ederim.
Kardeş, güldürdün beni ya :)

Top Bottom