toksoysefa
80+
Dahası
Kardes, adam Asus atıyor. Onu geçtim tuf serisini atıyor.Colorful B650m V14 alın Wifili beyazı bundan daha dolu 5.300
puhahahhahahahahhaKardes, adam Asus atıyor. Onu geçtim tuf serisini atıyor.
Sen msi, gigabyte, asrock geçtim, colorful diyorsun.
Malzeme ve materyal kalitesi denen bir şey var
Adam Asus materyal kalite diyo yapuhahahhahahahahha
Bende Asus Kullaniyorum kalite malite yok boş 7-8K lik urunune pcie 5 ne m2 nede X16 koyuyor siz buyrun alijKardes, adam Asus atıyor. Onu geçtim tuf serisini atıyor.
Sen msi, gigabyte, asrock geçtim, colorful diyorsun.
Malzeme ve materyal kalitesi denen bir şey var
Adam Asus materyal kalite diyo ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende Asus Kullaniyorum kalite malite yok boş 7-8K lik urunune pcie 5 ne m2 nede X16 koyuyor siz buyrun alij
Gameboooster rampage ile colorfulu ayni kefeye koymuş köylü yürü tarlana 5080ini tak 9070 ini tak %5 daha az performans al Çok biliyosun ya ArtistLa cahil, o ana karta 2 tane Gen5 ssd takınca ekran kartı bile kullanamiyon, dahili gpu kullanman lazım. PCI express X1 moduna düşüyor, lane yani hat yetersiz diye.
Gen5 ssd Gen5 ekran kartı takınca 2.m2 yuvası iptal.
Hoş Gen5 ssd su an 10.000+ türk lirası. Onu alan da gidip colorful almaz.
Anca senin gibiler, kullanmayacagi seylere kagit üstünde inanıp para öder. Yoksa gamebooster, rampage, colorful gibi markalar nasıl satış yapsın
rampage ile colorfulu aynı keseye koyunca patladınLa cahil, o ana karta 2 tane Gen5 ssd takınca ekran kartı bile kullanamiyon, dahili gpu kullanman lazım. PCI express X1 moduna düşüyor, lane yani hat yetersiz diye.
Anca senin gibiler, kullanmayacagi seylere kagit üstünde inanıp para öder. Yoksa gamebooster, rampage, colorful gibi markalar nasıl satış yapsın
Sen bu kafayla 10-15k lik butun anakartlari piyasadan kaldirt zaten işlemciye bağlı pcie lane sayisi Boşa cikarmislar 3-4 tane gen 5li anakart Marka diye Msi Ventus al Msi b650M b al çirilciplak argbsiz 1 tane Gen4 ssdliLa cahil, o ana karta 2 tane Gen5 ssd takınca ekran kartı bile kullanamiyon, dahili gpu kullanman lazım. PCI express X1 moduna düşüyor, lane yani hat yetersiz diye.
Sen bu kafayla 10-15k lik butun anakartlari piyasadan kaldirt zaten işlemciye bağlı pcie lane sayisi Boşa cikarmislar 3-4 tane gen 5li anakart Marka diye Msi Ventus al Msi b650M b al çirilciplak argbsiz 1 tane Gen4 ssdli![]()
Asus kullaniyorumLa tamam, Colorful almışsın, kendini tatmin ediyorsun. Anladık.
Hiçbir zaman GEN5 SSD takmayacağın bir anakartı gen5 var diye satın almak. Standart tüketici.
Keşke almadan az inceleme yapsaydın.
Hadi yapmadın, sen aldın diye millete yanlış aldırma.
ATX 3.0 ve üstü PSU ile uyumsuz olabilir zaten. Hiç mi okumadın etmedin. Artık çalışıp çalışmaması şansınıza kalmış.
Eminim bunun gibi bir sorunu veya yorumu ilk defa okuyorsun. Neyse sen 1 tane daha al.
Daha başka sorunlarını anlatmaya devam edersem, kartından soğursun.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Asus kullaniyorumimzayida okumuyosun heralde
Kardeş, güldürdün beni yaBu mübarek ayda bu mübarek günlerde Tuf un karşısında Colorful övecek motivasyonu Rabbim den niyaz ederim.