❌İndirim Bitti! ASUS TUF GAMİNG B650M-E WIFI 7761TL

La imzanı niye okuyayım, 2. mesajında colorful al dedikten sonra bir imzan olabileceğini düşünmedim.
Madem asus kullanıyon, araştırmadan etmeden 2 döküman okuyarak millete niye colorful öneriyon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş, güldürdün beni ya :)
Dua eder dua bekleriz 😊

La tamam, Colorful almışsın, kendini tatmin ediyorsun. Anladık.
Hiçbir zaman GEN5 SSD takmayacağın bir anakartı gen5 var diye satın almak. Standart tüketici.
Keşke almadan az inceleme yapsaydın.
Hadi yapmadın, sen aldın diye millete yanlış aldırma.

ATX 3.0 ve üstü PSU ile uyumsuz olabilir zaten. Hiç mi okumadın etmedin. Artık çalışıp çalışmaması şansınıza kalmış.
Eminim bunun gibi bir sorunu veya yorumu ilk defa okuyorsun. Neyse sen 1 tane daha al.

Daha başka sorunlarını anlatmaya devam edersem, kartından soğursun.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yabanci bir youtube yorumu Micronics diye markayi da ilk defa duyuyorum neyi kanitlamis oldun

Bu mübarek ayda bu mübarek günlerde Tuf un karşısında Colorful övecek motivasyonu Rabbim den niyaz ederim.
300 Fazlasina B850 RS satılıyo kanka Ben Kendi asus tuf umu 4900e aldim 7.700e indirim konusu açılmış bariz özelliklerini incele Faz sayisindan tut m2 pcie argb desteğine kadar daha fazla seçenek sunuyor 5300 e Colorful anlamiyorum sizi siz kaziklanmayi mi seviyorsunuz TUF diyipde urun guzeldir kafasina girmeyin Ne Tuf F15 ler var Laptop rezil halde ne Tuf monitorler var renksiz çöp Ne Asus Rog Kulakliklar var 5 para etmeyen isme göre marka övüyorsunuz şurda

Yabanci bir youtube yorumu Micronics diye markayi da ilk defa duyuyorum neyi kanitlamis oldun

Neyi kanıtladidigimi söyleyeyim.

Sorunsuz Bir psunun, sıfır bir anakarti calistiramamis olmasi gibi bir sorunu ilk defa duymussundur hayatında.

Çünkü bu sorunda en az markanın kendisi kadar saçma

Şimdi bu anakartı alalım mı almayalım mı?

300 Fazlasina B850 RS satılıyo kanka Ben Kendi asus tuf umu 4900e aldim 7.700e indirim konusu açılmış bariz özelliklerini incele Faz sayisindan tut m2 pcie argb desteğine kadar daha fazla seçenek sunuyor 5300 e Colorful anlamiyorum sizi siz kaziklanmayi mi seviyorsunuz TUF diyipde urun guzeldir kafasina girmeyin Ne Tuf F15 ler var Laptop rezil halde ne Tuf monitorler var renksiz çöp Ne Asus Rog Kulakliklar var 5 para etmeyen isme göre marka övüyorsunuz şurda
Rabbim duamı değiştiriyorum ;
Colorful öven motivasyona sahip elemanı koruyan bu elemanın koruyucu hisleriden açık sözlülüğünden nasip eyle Ya Rab

Rabbim duamı değiştiriyorum ;
Colorful öven motivasyona sahip elemanı koruyan bu elemanın koruyucu hisleriden açık sözlülüğünden nasip eyle Ya Rab

Kardeş ne demek istediğini anlamadım ki?

Hiçbir zaman kullanmayacağın 15 faz mı diyosun. 9950X, 7900X alacaksın 20 bine, bu anakartı mı kullanacan.
10 bine gen5 ssd alıp buna mı takacaksın.
Veya 4090 Ekran kartı alıp, buna takacaksın. O da alttaki PCI-Express portunu kapatacak. Hiç kullanmayacağın o port mu.
Yoksa sıcaklığı 90 derecelere kadar çıkan gen5 ssd lerin soğutucusuz gelmiş olması mı önemli değil.

Gen5 Ssd portu olupta, soğutucusu olmayan başka anakart yok piyasada bu modelden başka

Kardeş ne demek istediğini anlamadım ki?

Hiçbir zaman kullanmayacağın 15 faz mı diyosun. 9950X, 7900X alacaksın 20 bine, bu anakartı mı kullanacan.
10 bine gen5 ssd alıp buna mı takacaksın.
Veya 4090 Ekran kartı alıp, buna takacaksın. O da alttaki PCI-Express portunu kapatacak. Hiç kullanmayacağın o port mu.
Yoksa sıcaklığı 90 derecelere kadar çıkan gen5 ssd lerin soğutucusuz gelmiş olması mı önemli değil.

Gen5 Ssd portu olupta, soğutucusu olmayan başka anakart yok piyasada bu modelden başka
Kardeş sen ne anlatıyorsun
Anakartta anakart aynası yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,777
Üyeler
184,497
Son üye
SerkanSarimaden
Geri