görseller ekli yargılamadan önce iyice bir bakın derimTelepati konuları: Ders 1...
Ghosting hakkında konuların olması gerek, onlara göre karar verilebilir.
İlk başta ekli değildi veya yüklenmedi, ekli değildi yani.görseller ekli yargılamadan önce iyice bir bakın derim![]()
Teknik aksaklık yaşanmış olabilir hocam. Görsellerde ghosting var mı?İlk başta ekli değildi veya yüklenmedi, ekli değildi yani.
Görseli başkalarının yorumlaması daha doğru olur ancak diğer laptop veya monitörlere göre illa ki daha fazla gecikme olacak bu modelde çünkü paneli öyle. Yani ghosting var ve diğer modellere göre daha da fazla var ancak kullanılmayacak derecede olmayacaktır.Teknik aksaklık yaşanmış olabilir hocam. Görsellerde ghosting var mı?
Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum o yüzden sorun teşkil edecektir ghosting olayı bu laptopun muadili olarak önerebileceğiniz bir model var mıGörseli başkalarının yorumlaması daha doğru olur ancak diğer laptop veya monitörlere göre illa ki daha fazla gecikme olacak bu modelde çünkü paneli öyle. Yani ghosting var ve diğer modellere göre daha da fazla var ancak kullanılmayacak derecede olmayacaktır.
Laptop kategorisinde konu açarsanız öneriler gelebilir.Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum o yüzden sorun teşkil edecektir ghosting olayı bu laptopun muadili olarak önerebileceğiniz bir model var mı
Ben de öyle düşünüyorum hocam o yüzden iade edip yeni bir model alacağımsanki biraz var gibi
ben 240 hz kullanıyorum hz farkından mı bilemedim ama benim gözümü rahatsız ettiBen de öyle düşünüyorum hocam o yüzden iade edip yeni bir model alacağım
Biri 60hz diğeri 144hz olacak şekilde iki test hocam o yüzden olmuş olabilirben 240 hz kullanıyorum hz farkından mı bilemedim ama benim gözümü rahatsız etti
bendede asus tuf model var ikiside sıkıntılı bence iade edebiliyorsan et bende böyle sıkıntı olmuyor düz hat olması lazımBiri 60hz diğeri 144hz olacak şekilde iki test hocam o yüzden olmuş olabilir