ASUS TUF Gaming VG27AQML1A

https://www.incehesap.com/asus-tuf-...1ms-260hz-2k-ips-gaming-monitor-fiyati-69920/

Arkadaşlar bu monitörü aldım fikirleriniz nedir iptal etmeli miyim?
Hocam uzun süredir kendi kullandığım monitör kesinlikle pişman olmazsınız.F/P olarak en iyilerinden diyebilirim.144 hz de 10 bit olarak kullanılabiliyor 240hz de 8bit onu ben de sonradan öğrenmiştim o yüzden diyim dedim.Hayırlısı olsun kısaca hocam güle güle günlerde kullan.Sorun varsa sorabilirsin

Hocam uzun süredir kendi kullandığım monitör kesinlikle pişman olmazsınız.F/P olarak en iyilerinden diyebilirim.144 hz de 10 bit olarak kullanılabiliyor 240hz de 8bit onu ben de sonradan öğrenmiştim o yüzden diyim dedim.Hayırlısı olsun kısaca hocam güle güle günlerde kullan.Sorun varsa sorabilirsin
Bende aldım 2 hafta önce daha kullanmadım ama.Görüntüde çok bi etkisi varmı hocam 144hz mi kullanayım 260 mı

İlginiz için çok teşekkürler hocam. O zaman sağlam gelmesini temenni ediyoruz:)

Hocam monitörü kullanmadan sorayım. varmı bi tavsiyeniz?
Hocam fps tarzı oyunlar oynuyorsanız değişken od 4.seviye iyidir ghosting yapmıyor.Kendim diğer özelliklerini kapalı tutuyorum cs oynarken elmb,gsync gibi sadece shadow boost özelliğini 1 seviyede kullanıyorum.Bide dediğim gibi hikayeli oyunlar oynarken nvidia denetim masasından 144 hz seçip 10 bit seçebilirsiniz fark eder.Fps tarzı oynarken geri 260hz alırsınız.Senin yine başka bi sorun olursa sorarsın hocam kullanırken.

4 aydır kullanıyorum üstüne söylenilecek laf yok çok iyi monitör kalitesi olsun kolaylığı ve görüntüdeki keskinligi akıcılığı cok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,857
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri