Techno08 80+ Gold Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6,656 8 Şubat 2021 #1 Yaklaşık bir hafta sonra burada inceleme konusu açacağım, diğer kulaklık incelemelerini okudum ama yine de size sormak daha mantıklı geldi. İncelerken en çok nelere değinmeliyim? İlk incelemem olacak o yüzden soruyorum.
Yaklaşık bir hafta sonra burada inceleme konusu açacağım, diğer kulaklık incelemelerini okudum ama yine de size sormak daha mantıklı geldi. İncelerken en çok nelere değinmeliyim? İlk incelemem olacak o yüzden soruyorum.
Ferocious 80+ Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 409 Dahası Reaksiyon skoru 134 Konum Samsun İsim Erhan İPEK Instagram erhan._.ipek Steam https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/ Twitter f3r0ci0us Discord Ferøcious#3169 Reddit brujhmo 8 Şubat 2021 #2 mikrofon/ bass / f/p mı uzun kullanımda ne kadar rahat vesaire
berkec34 80+ Silver Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 2,595 Dahası Reaksiyon skoru 1,287 İsim Berkecan Ergin 8 Şubat 2021 #3 ses kasmanın önemli olduğu oyunlarda detaylı inceleme uzun süre kullanımda kulakları ağırtıyor mu baskı nasıl vs
ses kasmanın önemli olduğu oyunlarda detaylı inceleme uzun süre kullanımda kulakları ağırtıyor mu baskı nasıl vs