Neler Yeni

ASUS TUF KLAVYE 1199TL (İtopya)

frqn

80+
hocam ben sessiz seviyorsam neden mekanik öneriyorsunuz merak ediyorum bu konudan anladığım kadarıyla membran sessiz klavye demek ben zaten sessiz arıyorum tıkır tıkır klavye sesi benim hoşuma gitmiyor bir klavyeye şimdi 2 3 k ları da veririm ama gerek olduğunu şuanlık düşünmüyorum vade farksız taksit muhabbeti olur o başka
Mekanik klavyelere sessiz switches takabiliyorsun da neyse sen istediğini al knks boşver,

snnogz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Sinan
klavyeyi kullanan var mı ? Bana göre güzel çocuklara alınır mı ?
Bu modelini değil bu k568 RGB modelini kullandım 1 yıldan fazla hiç sıkıntısız stabil çalıştı yazılımıda vardı oda güzel çalışıyor.Sonra sattım PC ile birlikte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Erkan
Bu modelini değil bu k568 RGB modelini kullandım 1 yıldan fazla hiç sıkıntısız stabil çalıştı yazılımıda vardı oda güzel çalışıyor.Sonra sattım PC ile birlikte.
Ben alıcam merak ediyorum optik klavye nedir diye şuan Asus rog var ama. Çocuklar 1 ayda 2 klavyenin mavi swicht arizlandi space göçtü beyaz demir olanlar yerler kırılmış muhtemelen yumruk atmışlardır 4 sene önce almıştım ses açma kapama LED kumanda etme özelliği vardı biri kırmız diğeri mavi swicht ti bir tek kırmızı olan kaldı şimdi g213 kalvue var onu kullanıyor bana göre en sağlam klavye g105 lojitech 2016 aldım hala çalışıyor mebran ama hiç bozulmuyor

snnogz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Sinan
Ben alıcam merak ediyorum optik klavye nedir diye şuan Asus rog var ama. Çocuklar 1 ayda 2 klavyenin mavi swicht arizlandi space göçtü beyaz demir olanlar yerler kırılmış muhtemelen yumruk atmışlardır 4 sene önce almıştım ses açma kapama LED kumanda etme özelliği vardı biri kırmız diğeri mavi swicht ti bir tek kırmızı olan kaldı şimdi g213 kalvue var onu kullanıyor bana göre en sağlam klavye g105 lojitech 2016 aldım hala çalışıyor mebran ama hiç bozulmuyor
Çocuk varsa iş değişir en iyisinide alsan bozulabilir. 😉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,195
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom