bütün sistemin beyaz dehilse öyle bi hata yapmaİşte orayı bilmiyorum eğer öyle olursa tercih edebilirim. Bu kısmın bir gerçekliği varsa tabii ki 5080 tercih edilebilir.
bütün sistemin beyaz dehilse öyle bi hata yapmaİşte orayı bilmiyorum eğer öyle olursa tercih edebilirim. Bu kısmın bir gerçekliği varsa tabii ki 5080 tercih edilebilir.
Link paylaşır mısınız hocam almayı düşünüyorum daDaha uyguna rog strix var.
SİSTEMİN BEYAZMI SİYAHMI BENDE ÖNERMEK İSTERİMLink paylaşır mısınız hocam almayı düşünüyorum da
Siyah, rog strix var daha uyguna denildiği için link istedimSİSTEMİN BEYAZMI SİYAHMI BENDE ÖNERMEK İSTERİM
bizim ülkede dedim aga farkındaysanBeyaz TUF gördün mü hiç?
Hocam bu siteye girin, orada 52 ya da 53 bin gördüm indirimle.Link paylaşır mısınız hocam almayı düşünüyorum da
Sacmalama aga , ayrica sesli calisacak bi 5080 modeli yok en kotusu bile iyiAma arkadaşlar sizlere katılsam da sadece fps değil maalesef olay. 2 kartta genel anlamda 2K kartları, 5080 4K içinde bir yere kadar ideal ama sesli çalışacak 5080'e sessiz çalışacak 5070 Ti'ı tercih ederim mesela, amacım 2K olduğu için.
O zaman 5080 derim, 48 bin düşerse 5080 alayım mademSacmalama aga , ayrica sesli calisacak bi 5080 modeli yok en kotusu bile iyi
Abo buneBeyaz TUF fazla bulamazsınız..
![]()
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti WHITE OC Edition 16GB GDDR7 DLSS 4 256 Bit Ekran Karti | ITOPYA
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti WHITE OC Edition 16GB GDDR7 DLSS 4 256 Bit Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile TUF-RTX5070TI-O16G-WHITE ITOPYA'dawww.itopya.com