Neler Yeni

Asus Tuf ya da Acer Nitro

Makca42

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Akca

Brkoye1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellik olarak elbette acer daha iyi. Mantıken acer tercih etmek doğru olur. tabi fiyatları da görmezden gelmemek olmaz bu fiyatlara ikisi de alınmaz
Başka ülkede yaşadığım için ordaki fiyatı önemli değilde sadece teknik özelikleri gözükmesi için
Bende Acer daha iyi diye düşünüyordum da ama çoğu yerlerde Asus daha iyi performans veriyordu bu acaba core ve threads den kaynaklana bilirmi ?

Makca42

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Akca
i5 12500 çekirdek sayısı L1 L2 L3 değerlerinin daha yüsek olması ve saat hızının daha yüksek olmasından dolayı 13420 ye göre daha performanslı çalışır ama iş ekran kartına gelince asusda 4 gb lık model varken acer de 6 gb lık model var birde acer dd5 ramlere sahip. Oyun için düşünüyorsanız acer daha mantıklı

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Görkem çetinkaya
Başka ülkede yaşadığım için ordaki fiyatı önemli değilde sadece teknik özelikleri gözükmesi için
Bende Acer daha iyi diye düşünüyordum da ama çoğu yerlerde Asus daha iyi performans veriyordu bu acaba core ve threads den kaynaklana bilirmi ?
Acer kagit ustunda daha uyi dostum fakata acerin bu modeli cok kotu hic onermem. Sogutms vs kisminda cok kalitesiz

Top Bottom