taksitle yalnızHocam güzel monitörde bu fiyat cok fazla
Taksitle bu arada normal fiyatı 7799 12 ay takist yüzünden faiz ekliyor her site.geçmiş olsun
Aldığım site de zaten monitör 7799du taksitle aldım, araştırdım ve her sitede 12 ay taksite faiz alıyorlardı, 12 ay taksitle almak zorundaydım daha alt taksite inemezdim, Amazonda da öyleydi.geçmiş olsun
hocam 12 ay taksit yapmak zorundaydım 9 6 yapamıyordum bütçe sıkıntılı.Amazon üzerinden 6'ay kadar vade farksız taksit seçeneği ve Maximum için 9 ay vade farksız taksit seçeneği vardı. Taksitten dolayı biraz fazla olmuş
Amazonda da aynı mantığa geliyor 12 ay.Amazon üzerinden 6'ay kadar vade farksız taksit seçeneği ve Maximum için 9 ay vade farksız taksit seçeneği vardı. Taksitten dolayı biraz fazla olmuş
hayırlı olsun diyelim öyleyse asgari ücret zammından sonra normal fiyatı 10 k üstünü bulur yüksek ihtimalletaksitle yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Taksitle bu arada normal fiyatı 7799 12 ay takist yüzünden faiz ekliyor her site.
Aldığım site de zaten monitör 7799du taksitle aldım, araştırdım ve her sitede 12 ay taksite faiz alıyorlardı, 12 ay taksitle almak zorundaydım daha alt taksite inemezdim, Amazonda da öyleydi.
Amazon üzerinden 6'ay kadar vade farksız taksit seçeneği ve Maximum için 9 ay vade farksız taksit seçeneği vardı. Taksitten dolayı biraz fazla olmuş
Anladım hocam. Ben öneri olarak paylaşmak istemiştim. Hayırlı olsun.Alıntıyı görüntüle
Bir de şöyle bir sıkıntı var, kredi kartım troy amazondan alışveriş yapamıyordum.
Alışveriş yaparken vade farkı binecekse şayet hiç almamayı tercih ederim. Şöyle düşün, 10 bin TL ye daha üst düzey bir monitör alabilirdin mesela. Neyse , almışsın artık hayırlı olsun.taksitle yalnız
Taksitle bu arada normal fiyatı 7799 12 ay takist yüzünden faiz ekliyor her site.
Aldığım site de zaten monitör 7799du taksitle aldım, araştırdım ve her sitede 12 ay taksite faiz alıyorlardı, 12 ay taksitle almak zorundaydım daha alt taksite inemezdim, Amazonda da öyleydi.
Taksitle alma imkanım olmasa alamazdım öyle bir sıkıntı var işteAlışveriş yaparken vade farkı binecekse şayet hiç almamayı tercih ederim. Şöyle düşün, 10 bin TL ye daha üst düzey bir monitör alabilirdin mesela. Neyse , almışsın artık hayırlı olsun.
valla hocam yapabileceğim bir şey yok taksitli olmasa monitör alamıyorum iyi ki de almışım valla, gidipte samsung alacağım yerine bunu aldım.Geçmiş olsun taksit de olsa çok fazla
9900'e geldi denk faizle birlikte 650 geri ödemesi var.Geçmiş olsun taksit de olsa çok fazla