Evet arkadaşlar bu benim aldığım hız değerleri (Xiaomi mi 8 ile 1 oda uzaklığından wifi test);
29.06.2021 12:15 saatinde alınmış ekran görüntüsü
Alıntıyı görüntüle
Evet şimdi merak ettiklerinizi cevaplıyalım.
Bağlanma açılma 2 iş günü içerisinde covid zamanının ortasında geldiler ve kurdular helal olsun. Kurulduktan sonra 1 saat içerisinde internetiniz kullanıma açılıyor. Kurulum ücreti 3-4 ay küçük miktarlarla faturaya eklenerek alınıyor diye biliyorum.
İnternet taahütsüz. (İstediğin zaman çıkarsın)
Aylık fatura 100 MBPS 125 TL (modem kullanım kiralama dahil bana gelen)
Upload 8 Mbps (Fotoda mevcut)
Deneyimlerime gelersek yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. (belkide geçmiştir
) Nadiren ayda bir internet kopmaları olsada memnunum. Özellikle Türk Telekom'dan geçiş yaptığımı düşünürsek gayet işimi görüyor.
(Steamde kablosuz indirmelerde saniyede 11 MB - 12 hatta 13 MB leri görüyor)
Millenicom'a geçiş yapmadan önce Türk Telekom sağolsun yeni taşınmış olduğum binaya daha doğrusu sokağa altyapı çekmemiş. Tebrikler
. 1,5 yıl boyunca beni altyapısısız (internetsiz) telefon internetini kullandırtarak harap ettiler. (Taş devri zamanları) Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. En az 1 yıl bekletiyorlar.
Turknet mi bu mu diye sormayın arkadaşlar herhangi bir turknet deneyimim olmadı.
Kablolu PC'den internet almanın değerlerini yakında günceller atarım.
Millenicom'a geçmek isteyenler varsa veya düşünenler için 1 ay ücretsiz kodu kullanarak geçiş yapabilirsiniz. Kodu Millenicom'u aradığınızda karşısınızdaki kişiye söylüyorsunuz. ( Bla bla böyle bir kampanyanız varmış hala devam ediyor mu diye sorup hop oradan kodu yapıştırın ha bu arada karşınızdaki kişi bazen indirimler cart curt yapabiliyor
bana denk geldi valla abi sağolsun ne var ne yok yaptı tüm kampanyaları, kodları, indirimleri kullandık
)