igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,835
Hocam ben şunu anladım marka o kadar önemli değil tabi afoc gibi marka olmadığı sürece ben olsam palit alır geçerim
sizce hangisi
fiyatlar yakın olduğu için sormak istedim ama 3 fan her zaman iyidir diye düşünüyorumHocam ben şunu anladım marka o kadar önemli değil tabi afoc gibi marka olmadığı sürece ben olsam palit alır geçerim
fiyatlar yakın olduğu için sormak istedim ama 3 fan her zaman iyidir
palitin fiyatı 1 2 güne 21 k ya düşer onu alınfiyatlar yakın olduğu için sormak istedim ama 3 fan her zaman iyidir diye düşünüyorum
23k ya direkt asus dual satarkende asus olunca pahalı oluyor ülkemizde
sizce hangisi
bekliyorum bakalim hocam bi tik pahalilar suan evet ama asus palit fiyatlarına yaklasinca bilemedim napsamMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Palit alın bekleyin 21 k ya düşer
ya bu dual serilerinde bazen sorun vs oluyor ondan tereddutte kaldim tuf prime ya da rog serisinden cok dusuk model galiba bu palitle ayni sogutma performansi verecekse marka takintim yok benim23k ya direkt asus dual satarkende asus olunca pahalı oluyor ülkemizde
marka takıntınız yoksa 21.600 e gainward var onu al geçbekliyorum bakalim hocam bi tik pahalilar suan evet ama asus palit fiyatlarına yaklasinca bilemedim napsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya bu dual serilerinde bazen sorun vs oluyor ondan tereddutte kaldim tuf prime ya da rog serisinden cok dusuk model galiba bu palitle ayni sogutma performansi verecekse marka takintim yok benim
Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9060 XT 11350-01-20G 16GB OC GDDR6 128Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartıbekliyorum bakalim hocam bi tik pahalilar suan evet ama asus palit fiyatlarına yaklasinca bilemedim napsam
min 3 ay peşin fiyatına taksit olması gerek hocam tekte çıkmaz o para bendenmarka takıntınız yoksa 21.600 e gainward var onu al geç
sırf bu kartı çıksın diye bekledim ama gözüm tutmadı almaktan vazgeçtim 5060 ti 16gb almakta kararlıyımSapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9060 XT 11350-01-20G 16GB OC GDDR6 128Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
https://www.incehesap.com/sapphire-...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile hocam amd düşünürseniz gem nitro plus bi kartın zirvesi yani bunu bi değerlendirin
min 3 ay peşin fiyatına taksit olması gerek hocam tekte çıkmaz o para benden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sırf bu kartı çıksın diye bekledim ama gözüm tutmadı almaktan vazgeçtim 5060 ti 16gb almakta kararlıyım
Hocam 9060 xt nitro plus çok iyi kart bakın siz bi300 400 lira fark var ama çift fan işte bilemiyorum birde taksit seçenekleri çok kısıtlı galiba