Yardım Asus yetkili servis?

ısı yoksa devam et ben 4 5 sene farbikadan çıktığı gibi gtx 1050 kullandım :D msi gaming x öylede sattım etiketi üstünde
Asus TUF Gaming rx 6700 xt ekran kartı aldım. Kart bir akrabamin internet kafesi vardı. Orada kullandı. Sadece fan altlarında toz var. Furmark testinde %56 fan açıyor derece 63. Sence garantiye gönderip temizlik bakımının yapılmasına gerek var mı. Kart 2021 de alındı.

Asus TUF Gaming rx 6700 xt ekran kartı aldım. Kart bir akrabamin internet kafesi vardı. Orada kullandı. Sadece fan altlarında toz var. Furmark testinde %56 fan açıyor derece 63. Sence garantiye gönderip temizlik bakımının yapılmasına gerek var mı. Kart 2021 de alındı.
gerek yok be gayet iyi değerler seneye yada garanti bittikten 3 4 ay sonra yaparsın ben yaşadığım kötü tecrübeleri söyledim hocam sana gönderirim dersen yine sen biliyorsun

SMS İnfocomm servisin adı fakat ekran kartlarına bakıyorlar mı bilmiyorum notebook göndermiştik biz

Merhabalar arkadaşlar ekran kartım Asus TUF Gaming rx 6700 xt termal macun bakımları ve toz temizliği için Asus servisine gönderebilir miyim?

Eğer gönderiliyorsa servisi kim bunun nasıl iletişime gecebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
ben 6 aylık kartı gönderdim msi a ücret talep etmeden yaptılar ama asusun servisi biraz .... ne yaparlar bilmiyorum

gerek yok be gayet iyi değerler seneye yada garanti bittikten 3 4 ay sonra yaparsın ben yaşadığım kötü tecrübeleri söyledim hocam sana gönderirim dersen yine sen biliyorsun
Çok teşekkür ederim. Asus TUF Gamingler galiba fan çok acıyor değil mi ama inan 1800rpmlerde çalışsa dahi çok sessiz çalışıyor.

BU KARTIN FANLARINDAKİ TOZ NASİL TEMİZLENİR. TERMAL MACUNA KARIŞMAK İSTEMİYORUM. FURMARK TESTİNDE 63 DERECEDE ÇALIŞIYOR %56 FAN İLE
Screenshot_2023-12-31-19-53-43-443_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2023-12-31-19-53-47-893_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2023-12-31-19-53-53-192_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2023-12-31-19-54-02-206_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2023-12-31-19-54-06-795_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2023-12-31-19-54-12-404_com.miui.gallery.jpg

BU KARTIN FANLARINDAKİ TOZ NASİL TEMİZLENİR. TERMAL MACUNA KARIŞMAK İSTEMİYORUM. FURMARK TESTİNDE 63 DERECEDE ÇALIŞIYOR %56 FAN İLEAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
YOK KRAL BU BİŞEY DEĞİL YA nbakımına daha var bunun bir fön tut soğuk modda fanlarını tutarak ama kırmamaya dikkat et hava üflet yada kulak çöpü il tozunu alabilirsin

YOK KRAL BU BİŞEY DEĞİL YA nbakımına daha var bunun bir fön tut soğuk modda fanlarını tutarak ama kırmamaya dikkat et hava üflet yada kulak çöpü il tozunu alabilirsin
Çok teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar ekran kartım Asus TUF Gaming rx 6700 xt termal macun bakımları ve toz temizliği için Asus servisine gönderebilir miyim?

Eğer gönderiliyorsa servisi kim bunun nasıl iletişime gecebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
ne asus ne msi dan bir cacık olmaz son zamanlarda. kendi işini kendin gör al macun ve hava sprey kendin yap

Asus RMA yaz Google oradan talep oluşturabilirsin. Ups kargo 3 gün içind3 gelip alıyor. Laptopu iki kere gönderdim ikisindede herhangi bi ücret ödemedim ama servis rezalet. Zorunda değilsen göndermeni tavsiye etmem

Geri