Asus zenbook ultrabook tavsiyesi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Merhabalar muhasebe işlerinde,ufak tefek exel işlerinde,film izlemek için ultrabook arıyorum.Ses ve görüntü kalitesi önemli pilide uzun gitsin istiyorum.Taşıması kolay ve hafif olmalı dışa kasası sağlam olmalı.Önereceğiniz modeller varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 1 tane buldum
Sizce bu paraya bu notebook alınır mı?.Çünkü vatanın sitesinde bu laptop 53.000 tl kendi sitesinde 37.000 tl anlamadım birebir aynı laptop.Başka tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Merhabalar muhasebe işlerinde,ufak tefek exel işlerinde,film izlemek için ultrabook arıyorum.Ses ve görüntü kalitesi önemli pilide uzun gitsin istiyorum.Taşıması kolay ve hafif olmalı dışa kasası sağlam olmalı.Önereceğiniz modeller varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 1 tane buldum
Sizce bu paraya bu notebook alınır mı?.Çünkü vatanın sitesinde bu laptop 53.000 tl kendi sitesinde 37.000 tl anlamadım birebir aynı laptop.Başka tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Yaptığın işler MacOS destekliyorsa MacBook Air al derim, sesi görüntüsü hızı pili süper cihazın.

Ah kardeşim keşke desteklese hiç uğraşmam böyle alır geçerimde bizim e imza yazılımlarını javaları vs desteklemiyor denedim onu.

Benzer modelin şöyle bir incelemesi vardı o geldi aklıma :ROFLMAO:

Evet şuan bende izledim adam iyi sövmüş 😂.Ancak yeni serilerde forumlarda falan kötü bişeyler görmedim hiç.Bende ofisde yıllardır hep asus alırız daha birkere bile sıkıntı çıkarmadılar.

Evet sayın forum üyeleri yokmu bu işi bilen üstadlar
Attığın cihaz güzel diye biliyorum, ek olarak o serinin ultra 7 (V serisi olması önemli) versiyonu vardı o da olur.

Bu:

Çok teşekkür ederim ozaman bu zenbooku alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var hocam olmazmı
Yukarıda da belirttiğim gibi kullandığım programlar sebebiyle mac alamıyorum

Çok teşekkür ederim ozaman bu zenbooku alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda da belirttiğim gibi kullandığım programlar sebebiyle mac alamıyorum
Diğer attığımada bütçeniz yetmedi sanırım bunu alın öyleyse

Farklı sitelerde bu ürünü bulamazsanız
Bunu alın

Diğer attığımada bütçeniz yetmedi sanırım bunu alın öyleyse

Farklı sitelerde bu ürünü bulamazsanız
Bunu alın
Çok pardon şimdi fark ettim asusda önermişsiniz bir tane ancak fiyat fazla geldi

Acer eğer oyun oynasaydım iyi olurdu ama hiç oyun oynamıycam birde pilin uzun gitmesi ve hafif olması önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,016
Üyeler
184,556
Son üye
Kxfff
Geri