sözde tarihciler kadir patlamıs mısır rıza nur ingiliz ajanları sahte kitap okuyup rehirlenen beyni ölen çok insani varlık varBir kaç kaynakta okuduğum ve çok dindar bir arkadaşımın söylediğine göre Atatürk okulda anlatılan gibi biri değil de aşırı kötü bir insan olduğunu anlattılar. Söylediğine göre Atatürk Allah a küfür edip sürekli Allahı alçaltmaya çalışıyormuş. Sizce bu bir iftiramı yoksa gerçek mi?
Dostum bildiğin üzere 1. Dünya savaşı'nda ittihat ve terakki hükümeti çatısı altında milyonlarca metrekare toprak kaybettik. İngilizler, ki o zaman dünyanın en güçlü ordularından birine sahip, sina yarımadasından adana çukurovaya kadar osmanlı'dan devasa miktarda toprak aldı.Bir ülkeye karşı savaştıysan Lozan'da neden dört ülkeyle masaya oturdun hacı?
Bir kaç kaynakta okuduğum ve çok dindar bir arkadaşımın söylediğine göre Atatürk okulda anlatılan gibi biri değil de aşırı kötü bir insan olduğunu anlattılar. Söylediğine göre Atatürk Allah a küfür edip sürekli Allahı alçaltmaya çalışıyormuş. Sizce bu bir iftiramı yoksa gerçek mi?
Dostum bildiğin üzere 1. Dünya savaşı'nda ittihat ve terakki hükümeti çatısı altında milyonlarca metrekare toprak kaybettik. İngilizler, ki o zaman dünyanın en güçlü ordularından birine sahip, sina yarımadasından adana çukurovaya kadar osmanlı'dan devasa miktarda toprak aldı.
Bu işin 1. Dünya savaşı kısmı var, garantör ülkeler, gözlemci ülkeler kısmı var.
Senin mantığına göre Atatürk 7 cihan ile savaştığı için 7 ülkeyle masaya oturmalıydık. Neden sadece 4?
Sence o dönem türkiye'nin ingiltere'yi yenme gibi bir ihtimali var mı?
Adamlar tüm Suriye'yi sadece 1 ayda alıyor bizden.
Kardeş adam sesini çıkartmadığı sürece sen niye takıyorsun? Atatürk düşmanı olmasıyla yanlış kararlar vermesinin hiçbir alakası yok. Kafanı sürekli bu yönde çalıştırdığın için hiç düzgün düşünemiyorsun zaten.Ben şu anda ülkenin içinden geçen ve Atatürk düşmanı olduğu bariz belli olan fikirler topluluğuna saygı falan duymuyorum. Saçmaladıkları takdirde gerekli cevabı veririm her zaman.